Johnstonin tulikaste tärkeässä kamppailussa

(6.3.2020) Lauantai-illan kotipelit jatkuvat, kun seuraavana Kupittaan parketille saapuu vierailulle Korihait. (Kannattaa laittaa myös seuraavat kotipelipäivät talteen sillä pian ne loppuu) Varsinais-Suomen pikkuderbyksi ristitty Ura-Korihait on perinteisesti tarjonnut kaikenlaisia tunteita ja molempien joukkueiden kannattajat luovat hyvää tunnelmaa halliin.

Andyn ensimmäinen peli päävastuussa

Torstaina Ura Basket tiedotti Andrew Jonstonin siirtymisestä päävalmentajan paikalle loppukaudeksi ja nyt Andy pääsee debytoimaan elintärkeässä ottelussa. Andy ennakoi ottelua seuraavasti:

”We are concentrating more on ourselves and our mind set as opposed to the opponent. We are concentrating on getting our team to play with enthusiasm and togetherness along with competing at a high level. For the rest of this season we will be focusing on performance over results.”

Päävalmentajan päällimmäisenä tavoitteena on siis joukkueen ilmeen parantaminen ja löytää peli-ilo jälleen.

Miikka Luosmaalle on tarjolla minuutteja lauantaina

Vierailija Korihait

Korihait lähtee lauantaihin aikalailla pakkovoitto mielessä sillä joukkue on 6 pisteen päässä toiseksi viimeisinä olevista Kobrista, sekä 8 pisteen päässä meistä. Voitolla hait pitäisivät vielä oven auki kirille. Kauden keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoihin meidän voittaessa Uudessakaupungissa 108-89 ja 96-83. Korihait puolestaan kävi Kupittaalta korjaamassa sarjapisteet lukemin 92-77. Lauantaille lähdetään siis yhteistilanteesta +17.

Korihaiden suomalaisista isossa roolissa ovat kapteeni Miikka Marttinen sekä sentteri Henri Ventoniemi. Marttinen on hyvän päivän sattuessa erittäin tarkka kaukoheittäjä eikä häntä saa jättää vapaaksi kaarella. Ventoniemi puolestaan tuo haiparveen perinteistä sentteriosaamista ja usein aloittaakin ottelut vahvasti.

Ugilaisten kovin korintekijä on loka-marraskuun vaihteessa saapunut Ernest Zeigler III (18,0p/7,8l) ja hänen yksilösuorituksilla Korihait voi voittaa pelejä. Myös kesken kauden saapuneet Richaud Pack ja Kevin Ware. Tarkkakätinen Pack on päässyt koko ajan paremmin joukkueeseen sisään ja tekikin helmikuussa pisteitä yli 20 keskiarvolla.

Ventoniemi vs. Thomas vääntöä luvassa lauantaina

Katsomossa fanien juhlapäivä

Aikaisemmissa pikkuderbyissä Uudestakaupungista on tullut joka kerta hieno määrä ugilaisia ja myös lauantaina omiensa tueksi on lähdössä mukava määrä faneja. Toiveissa onkin tasainen ottelu, jotta fanit saadaan sytytettyä parhaaseen liekkiin.

Liput kätevästi ennakkoon: lippu.fi

Korisliigaa Kupittaan palloiluhallissa lauantaina 7.3.2020 klo 19:00, Ura Basket eGameStars vs. Korihait. Huomaa poikkeuksellinen alkamisaika!

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä