Johtajuus 2023 -seminaari tuo urheilun ja markkinoinnin teemoja samaan pöytään

(4.10.2023) Ura Basket järjestää syksyn kiinnostavimman markkinointia ja urheilua käsittelevän seminaarin Kaarina-talolla torstaina 2. marraskuuta klo 8.30 alkaen.

Kirjailija, monien urheilulajien ja markkinoinnin asiantuntija Arto Kuuluvainen aloittaa aamun kertomalla näkemyksiään modernista sponsoroinnista ja urheilumyynnistä.

Seuraavana Oy Lunden Ab:n kaupallinen johtaja J-P Rautamaa esittelee toimivan urheilijayhteistyömallin paraurheilun maailmasta.

Aamun päättää Susijengin Euroopan huipulle nostanut Henrik Dettmann, joka kertoo mukaansatempaavalla tavallaan näkemyksiään johtajuudesta, kasvusta ja kehittymisestä.

Aamiaisseminaari järjestetään Kaarina-talossa, os. Lautakunnankatu 1, torstaina 2.11.2023 klo 8.30–10.30.

Lippujen hinta: 100 € (alv 0).
Tilaisuuden tuotto menee lyhentämättömänä Ura Basketin junioritoiminnan ja valmennuksen kehittämiseen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Mira Virta, seurakoordinaattori
p. 044 240 3376, toimisto@urabasket.fi

Aamupäivän ohjelma

8:30 Aamukahvi /-tee & sämpylä
8:45 Tilaisuuden avaus
8:50 Arto Kuuluvainen: Moderni sponsorointi ja urheilumyynti
9:20 J-P Rautamaa: Case Jalostaja Parateamin tarkoitus ja tarina
9:45 Henrik Dettmann: Kasvu, kehitys ja Susijengi
10:30 Tilaisuus päättyy

Puhujat

Henrik Dettmann

Suomalaisen urheilun ja koripallon ikonisimpiin hahmoihin lukeutuva Henrik Dettmann, 65, valmensi Suomen miesten koripallomaajoukkuetta – Susijengiä – vuosina 1992–97 ja 2004–22. Susijengi ylsi Dettmannin päävalmentajavuosina viidesti EM-kisoihin ja kerran MM-kisoihin.
Dettmann on uransa aikana valmentanut myös Saksan miesten koripallomaajoukkuetta (EM-kisojen 4. sija 2001, MM-pronssi 2002) sekä useita koripallon pääsarjajouk­kueita Suomessa, Saksassa, Ranskassa ja Turkissa. Viime vuosina Dettmann on tullut tunnetuksi myös suosittuna puhujana, kirjoittajana ja yhteiskunnallisena keskustelijana.
Dettmann toimii Suomen Koripalloliiton valmennuksen johtajana.

Arto Kuuluvainen

Urheiluihminen, jolla on tapana tarttua ennakkoluulot­tomasti uusiin haasteisiin. Hän on muun muassa väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi, asunut useampaan otteeseen ulkomailla ja kehittänyt yhden Suomen ensimmäisistä yliopistotasoisista urheilujohtamisen kursseista.
Lisäksi Arto on toiminut maailman ehkäpä koulutetuim­pana jääkiekkomailakauppiaana, työskennellyt
B2B-myynnin avainroolissa ranskalaisessa pörssiyrityk­sessä, kirjoittanut kaksi tietokirjaa urheilubisneksestä, toiminut urheilumarkkinoinnin asiantuntijana maan merkittävimmille medioille sekä sparrannut Suomen suurimpiin kuuluvien yritysten markkinointijohtoa sponsoroinnissa. Lisäksi hänellä on omistusta ja hallituspaikkoja useammissa urheiluteknologiayrityksis­sä. Kuuluvaisella on myös ollut lukuisia liikunnan ja urheilun luottamustoimia eri seuroissa ja järjestöissä.
Urheilusuvussa kasvaneena, ja itsekin pitkän urheilu­taustan alasarjoista ja kabineteista omaavana, Arto kokee sydämen asiakseen auttaa urheilijoita erityisesti kaksoisuraan ja urasiirtymiin liittyen.

J-P Rautamaa

J-P on toiminut myynnin- ja markkinoinnin johtotehtä­vissä 1980-luvulta sekä työntekijänä että lainajohtaja­na.
Muun muassa Procter & Gamble, Fazer, Paulig, Fiskars, Pepsi-Cola sekä useampi pienempi yritys pt-kaupan ja palvelualalla ovat olleet hänen työmaitaan.
Uraan mahtuu myös lähes 10-vuoden ura yli 100 hengen mainostoimiston toimitusjohtajana.
Tällä hetkellä hän toimii Oy Lunden Ab:n palveluksessa kaupallisena johtajana vastaten myynnistä, markkinoin­nista ja tuotekehityksestä.

footnotes:

Yhteistyössä