Joona Airenne #MeidänJoukkueessa Korisliigaan

(12.5.2018) Joona Airenne, 19, on osa #MeidänJoukkueen tarinaa tulevillakin kausilla. Hän jatkaa kotiseurassamme uudella sopimuksella, joka on nyt muotoa 2 + 1.

Läpimurto

Seuramme oma kasvatti Joona Airenne, 200 cm, teki kuluneella menestyskaudella lopullisen läpimurron pelaavaan kokoonpanoon. Hän kuului valtaosassa pelejä aloitusviisikkoomme, ja lunasti hienosti paikkansa parantuneella puolustuspelillä sekä tarkkakätisenä heittäjänä. Joona olikin lopulta koko sarjan paras kolmen pisteen heittäjä 47,9 prosentin osumatarkkuudella.

Joona Airenne

Kova työ palkitaan

”Viime kausi päättyi juuri niin, kuin olimme suunnitelleetkin. Itse sain mukavasti vastuuta ja onnistumisiakin”, Joona muistelee vielä kulunutta kautta.

”Satsasin viime kesänä ja myös koko pelikauden ajan erityisesti fysiikkaharjoitteluun, ja se alkoi näkyä. On mahtava lähteä ensi kaudella pelaamaan Korisliigaa omassa kasvattajaseurassani!”

Potentiaali

”Joonan potentiaali on ilmiselvää. Olemme saamassa seuramme taitovalmennukseen valtavasti osaamista lisää, joten olosuhteet ovat Joonalle täydelliset kehittääkseen itseään edelleen pelaajana. Matkaa hänellä on vielä Korisliiga-tason runkopelaajaksi, mutta uskon vahvasti, että satsaus Joonaan kannattaa”, päävalmentaja Kristian Palotie vakuuttaa.

Yhteistyössä