Joona Forsström jatkaa Ura Basketin takuumiehenä

(31.5.2017) Joona Forsström, 21, tähtää edustusjoukkueemme takuumiehenä korkealle. Tuleva kausi on nuorelle miehelle jo peräti seitsemäs #MeidänJoukkueen riveissä.

Läpimurto

Joona Forsström teki viime kaudella lopullisen läpimurron edustusjoukkueessamme. Kasvaneen kokemuksen sekä vastuun myötä hän sai urheilullisen kapasiteettinsa hienosti esiin niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Pisteitä ”Fore” teki otteluissa keskimäärin 9,2 ja levyreitä tarttui kouriin 5,5 kappaletta. Peliaikaa kertyi runsaat 22 minuuttia ottelua kohden.

Sopiva haaste

”Joonan kehitys viime kaudella oli huikeaa, hän teki itsestään monipuolisen pelaajan 1B -divariin. Joonan kannalta nousu 1A:han ei olisi parempaan aikaan voinut tulla. Tämä on miehelle juuri sopiva haaste kehityksen kannalta”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie uskoo.

”Pelillisesti Joona auttaa meitä välittömästi puolustuksellaan. Hyökkäyksessä Fore sopii upean urheilullisuutensa sekä nopeutensa ansiosta joukkueeseemme loistavasti!”

Tähtäin korkealla

”Sain viime kaudella aiempaa enemmän vastuuta. Samalla linjalla on tarkoitus jatkaa. Odotukseni ovat korkealla, kun tähtäämme kaikki yhdessä liiganousuun”, Fore linjaa tavoitteensa.

Joona Forsström

Ura-perhe elää vahvasti Joonan ja joukkueen mukana kohti uusia tavoitteita! 

Yhteistyössä