Joona Forsström tuo jatkuvuutta ja luotettavuutta edariin

(18.8.2023) Ura Basket on solminut jatkosopimuksen seuraikoni Joona Forsströmin kanssa. Kausi on Forelle jo 13. Uran edustus- ja divarijoukkueessa.

Edustusjoukkueemme päävalmentaja Jukka Valpola on tyytyväinen sopimuksesta luottopelaajansa kanssa.

– Tämä jatkosopimus oli joukkueen kannalta todella tärkeä. Ura Basketin omana kasvattina Fore edustaa pitkää jatkuvuutta seurassa. Hänen merkityksensä joukkueelle ei aina näy tilastosarakkeista, vaan Fore on eräänlainen liima, joka pitää omalla olemuksellaan ja kokemuksellaan joukkueen pelaamisen kasassa, toteaa head coach Valpola.

Jukka on valmentanut Forsströmiä jo kahdeksan kautta.

– Tiedän tarkalleen mitä asioita hän tuo meidän pelaamiseemme. Hän sai keväällä itsensä erittäin hyvään kuntoon, se luo hyvän lähtökohdan alkavaan kauteen, sanoo Valpola.

Vuonna 1995 syntynyt Joona Forsström debytoi edustusjoukkueessa kaudella 2011–2012. Tämän jälkeen otteluita on kerääntynyt liki 250 miesten divisioonassa. Viileähermoinen Fore nähdään usein kentällä, kun pelissä eletään ratkaisuhetkiä.

Miehen omat mietteet alkavalle kaudelle ovat nekin kylmänrauhallisen kirkkaat.

– Aina lähdetään voittamaan. On ainekset kärkisijoihin, kun hyökätään joukkueena ja puolustetaan joukkueena. Silloin meillä on peli näyttänyt aina hyvältä ja vastustaja on helisemässä. Odotan, että päästään treenaamaan pelaavalla kokoonpanolla, jotta saadaan hyvä tuntuma heti alkukauteen, sanoo Joona.

Tagged under

Yhteistyössä