Jukka Valpola miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Useamman vuoden miesten edustusjoukkueemme staffissa ollut Jukka Valpola palaa päävalmentajaksi tulevalle kaudelle 2023-2024. 

On kiitollinen olo tästä mahdollisuudesta päästä jatkamaan Artun erinomaisesti rakentamaa pohjaa seuran uudelle tulemiselle. Seurassa on kehittymässä lahjakkaita isoja ikäluokkia ja on hienoa päästä rakentamaan Ura Basketin pelaajapolkua juniorivuosien loppupäähän. Samalla meidän täytyy pitää huolta, että harjoittelu- ja toimintaympäristö on riittävän laadukas pelaajien kehittymiselle, Jukka linjaa.

Hallituksen puheenjohtaja Tuukka Kavisto on tyytyväinen uudesta sopimuksesta:

– Tämä oli meille tärkeä jatkosopimus, jotta miesten edustusjoukkueessamme on jatkuvuutta.  Jukka on ollut seuramme valmentajana jo monta vuotta ja olemme samaa mieltä joukkueen tulevaisuuden visiosta. Haluamme jatkaa hänen ja Artun viime vuosien työtä, jotta pystymme tarjoamaan potentiaalisille nuorille pelaajille kehityspaikan samalla kun kilpailemme sarjan kärkijoukkueiden kanssa.

Joukkueemme esitti kauden mittaan laajaa osaamista kun peliminuutteja ja vastuuta jaettiin isolla rotaatiolla. Kokoonpanon 14 pelaajasta kahdeksan olivat Ura Basketin omia kasvatteja. Nopeatempoista ja aktiivista koripalloa pelannut Ura Basket oli korinteossa 1B-divisioonan runkosarjan toiseksi tehokkain ottelukohtaisella keskiarvolla 85.88.

Valkeavuoren hallin kotitaika oli kuluneella kaudella 2022-23 erittäin vahva, kun kotijoukkueemme voitti runkosarjan 11 kotipelistä kymmenen, ja se ainoa tappiokin oli vain kolmen pisteen päässä. Runkosarjassa Ura Basket oli oman lohkonsa toisena tuloksella 14 voittoa, 8 tappiota. Playoffeissa tie nousi kuitenkin pystyyn, kun Raholan Pyrkivä vei puolivälierän ottelusarjan nimiinsä 2-0 ja lopulta jatkoi matkaansa 1B-divisioonan mestariksi asti.

Miesten edustusjoukkueen rakentaminen ensi kaudelle on kovaa vauhtia käynnissä. Kotipelien kannustusjoukkoja odotetaan taas sankoin joukoin paikalle lokakuussa, kun uusi kausi starttaa!

Yhteistyössä