Kaarina-mitali meidän Jukalle!

Vuoden 2023 tunnustuspalkinnot jaettiin Kaarina-päivän juhlassa 25.11. Kaarina-talon juhlassa jaettiin tunnustuksia kaarinalaisille monipuolisesta, ansiokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä sekä Kaarinan ja kaarinalaisten hyväksi toimimisesta.

Yksi palkinnon saajista oli meidän minikorisvastaava Jukka Lindberg. Jukalle myönnettiin tunnustusta ansiokkaasta ja innostavasta työstään koripallovalmentajana sekä liikuntakasvattajana Kaarinassa. Tunnustuspalkintoja jakoivat Kaarina-päivän juhlassa mm. kaupunginjohtaja Harri Virta, sekä liikuntapäällikkö Mikko Häkkilä.

Perustelut tunnustukselle olivat seuraavat:

Jukka Lindbergille myönnetään Kaarina-mitali ansiokkaasta ja innostavasta työstään koripallovalmentajana ja liikuntakasvattajana sekä –ohjaajana Kaarinassa.

Jukka Lindberg on toiminut koripallovalmentajana ja liikuntakasvattajana Kaarinassa vuodesta 1997 lähtien. Jukka on näiden vuosien aikana valmentanut vapaaehtoisena tuhansia kaarinalaislapsia ja – nuoria. Hän on ollut perustamassa Ura Basket ry:tä, yhtä Kaarinan suurimmista urheiluseuroista.

Viime vuodet Jukka on keskittynyt uusien harrastajien saattamiseen liikunnan ja urheilun pariin toimien päiväkoti-ja alakouluikäisten valmentajana. Tarjoamalla liikunnallisen elämäntavan perusteet, hän onkin saanut vuosittain kymmenet lapset kiinnittymään säännölliseen liikunnan harrastamiseen.

Jukka Lindberg on myös liikuttanut Kaarinan koululaisia ohjaamalla näille koripallon alkeita liikuntatunneilla, vapaaehtoisena ohjaajana. Samoin Jukka on ollut aktiivisesti järjestämässä koululaisille suunnattuja katukoristapahtumia.

Jukka on toiminut seura-aktiivina, mahdollistaen satojen ja taas satojen kaarinalaisten liikunta- ja urheiluharrastuksen. Jukka Lindbergin kokonaispanosta kaarinalaisessa liikunnassa ja urheilussa on vaikeata edes mitata, koska hänen luonteensa on toimia pyyteettä, ahkerasti ja koskaan itseään jalustalle nostamatta.

Seura onnittelee Jukkaa upeasta palkinnosta ja tunnustuksesta!

Yhteistyössä