Kaarina sulkee salit – ryhmäharjoitukset joulutauolle

Kaarinan kaupunki on ilmoittanut sulkevansa kaikki koulut ja liikuntatilat ma 14.12. alkaen, joten kaikki sisäliikunta on siitä eteenpäin mahdotonta.

Niinpä Ura Basketin kaikki juniorijoukkueet aloittavat joulutauon ryhmäharjoittelusta viikkoa aikaisemmin kuin oli ajateltu. Myös joululomalle suunnitellut leirit pienille korisjunnuille on jouduttu perumaan epävarman tilanteen vuoksi jo aiemmin. Ja nyt nähdyn mukaan, päätös oli oikea.

Samoin joudutaan perumaan vanhemmille junioreille suunnatut korisklinikat, joita pyritään järjestämään talven aikana, kunhan kokoontumisrajoitukset taas antavat siihen mahdollisuuden.

Sulku ei koske pääsarjajoukkueita, jotka kuuluvat OKM:n määrittelemän sarjalisenssin alaisen toiminnan piiriin, joten korisliigajoukkue ja miesten 1. divisioona B:ssä pelaava joukkue saavat jatkaa Littoisten Monitoimitalolla harjoituksiaan. Tällä pyritään takaamaan edellytykset näiden sarjojen jatkumiselle ja varsinkin ammattilaisille mahdollisuus harjoittaa omaa ammattiaan.

Seuratoiminnan kannalta sulku on harmillinen ja valitettava, mutta seurana me toimimme määräysten ja suositusten mukaan ja omalta osaltamme toivomme, että kun tässä kohtaa toimimme nopeasti ja määrätietoisesti, tämä sulku jää lyhyeksi ja pääsemme taas tammikuussa jatkamaan sisäharjoittelua. On kuitenkin muistettava, että lasten ja nuorten harrastuksissa tartunnat ja altistumiset ovat olleet erittäin harvinaisia.

Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme, niin pääsemme mahdollisimman nopeasti taas yhteisten pelien pariin!

Yhteistyössä