Kai ”Kaitsu” Kulovaarasta uusi toiminnanjohtaja

Ura Basket ry:n uutena toiminnanjohtajana aloittaa Kai ’Kaitsu’ Kulovaara. Hän aloittaa tehtävässä 27.2.2017. Koulutukseltaan Kulovaara on tradenomi, ja viimeiset kymmenen vuotta hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla myynti- ja asiakaspäällikön tehtävissä.

Tuleva toiminnanjohtajamme on todellinen korismies. Vuonna 1980 syntynyt Kai pelasi nuorena Turun NMKY:n riveissä, joukkuekavereinaan muun muassa Teemu Rannikko ja Arto Talvitie. Aikuisena paluu lajin pariin tapahtui Aksel-pojan harrastuksen myötä. 07-syntynyt Aksel aloitti Ura Basketin mikroissa 2014, ja pian Jukka Lindberg värväsi treeneissä viihtyvän Kaitsun mukaan joukkueen valmennukseen. Valmentajakokemusta löytyy lisäksi käsipallon ja purjehduksen parissa.

– Olen pitkään haaveillut työstä urheilun ja nuorisotyön parissa. Kun Tuukka tammikuun alussa kertoi siirtyvänsä uusiin haasteisiin, olin heti yhteydessä hallitukseen ja kerroin olevani kiinnostunut pestistä. Seurassa on välitön, lämmin tunnelma ja toiminta on laadukasta. On olemassa vakaa pohja, jolle on hyvä rakentaa.

Ensityökseen Kaitsu aikoo tutustua paremmin seuraväkeen. Junioritoiminta on kaiken perusta, ja hän pitää harrastajamäärien kasvattamisen keskeisenä tehtävänä. Mahdollisuuksia on muun muassa tyttökoristoiminnan laajentamisessa.

Myynnin ammattilaisena Kaitsu tunnistaa heti kehittämiskohteita muun muassa seuran sponsoriyhteistyössä.

– Esimerkiksi pelitapahtumien tuotteistamisessa voidaan vielä tehdä paljon. Lisäksi haluan jatkaa yritysyhteistyön kehittämistä; yhteistyökumppaneiden pitää kokea saavansa muutakin, kun laskun kerran vuodessa.

Seuran edustusjoukkueelle asetettu tavoite nousta Korisliigaan antaa Kulovaaran mukaan toiminnalle suunnan.

– Paikka Korisliigassa on ainoa oikea tavoite. Perustan on kuitenkin oltava kunnossa, jotta korttitalo ei huoju. On oltava mahdollisuus harjoitella, talouden pitää olla kunnossa ja henkilöresurssejakin pitää olla. Satsaus on iso, mutta kyllä alueella täytyy olla vähintään yksi joukkue lajin korkeimmalla sarjatasolla!

Siirtymäkauden aikana seuratoimiston juoksevia asioita hoitaa Jarmo Hakulinen. Japin tavoittaa joko sähköpostitse osoitteesta toimisto@urabasket.fi, tai puhelimitse numerosta 044 240 3376. Samat yhteystiedot siirtyvät Kaitsun käyttöön, kun hän hiihtoloman jälkeen astuu remmiin.

Toivotamme koko seuran puolesta Kaitsun tervetulleeksi toiminnanjohtajaksi!

Yhteistyössä