Kaikki valmista Matin leirille

(13.6.2017) Matti Nuutinen Basket Camp starttaa ensi maanantaina. Matin kutsumana leirille saapuu muutama maineikas koriskasvo.

Maajoukkueosaamista

Matti Nuutisen korisleirin kaikki järjestelyt ovat nyt valmiita, kun kymmenhenkinen ohjaajaporukkamme sai alkuviikon kokoontumisessaan viimeisetkin viilaukset kuntoon. Samassa yhteydessä Matti esitteli leirille kutsumansa ohjaajavieraat, joilta löytyy kosolti maajoukkueosaamista:

Anton Mirolybov, 39, on valmentanut useita vuosia Suomen Korisliigassa sekä Saksan Bundesliigassa. Hänellä on myös monen vuoden kokemus maajoukkuevalmennuksesta eri ikäluokissa.

Roope Ahonen, 27, on Matin pelikaveri jo vuosien takaa Salon Vilppaasta sekä Susijengistä. Viimeiset kaksi pelikautta Roope on pelannut Kreikan pääsarjaa Kolossos Roudoussa. Roopella on tilillään kaikki ikäluokat yhteenlaskettuna jo 163 maaottelua.

Riku Laine, 20, on Ura Basketin oma kasvatti. Hän voitti kuluneella kaudella SM-hopeaa Salon Vilppaan riveissä. Keväällä 2014 Riku oli voittamassa A-poikien SM-hopeaa Ura Basketille. Riku on edustanut Suomea juniorimaaotteluissa 44 kertaa.

Matti Nuutinen Basket Camp 19. – 22.6. Tervetuloa leiriläiset!

Yhteistyössä