Kaksi Pussihukkaa Ura Basketin paitaan

(26.5.2017) Eero Sahlberg, 26 ja Trey Niemi, 19, edustavat ensi kaudella Ura Basketia miesten A-divarissa. Kummallakin pelaajalla on coach Palotien tapaan Sykki-taustaa. Yhdessä kolmikko voitti lisäksi viime kaudella B-divarin mestaruuden Pussihukkien joukkueessa.

Millä fiiliksillä Uraan?

”Entistä motivoituneempana tekemään töitä erittäin lupaavan projektin eteen. Innostuneen taustaorganisaation ja tutun valmentajan kanssa keskustelut etenivät nopeasti ja päätös oli lopulta helppo. Ura mahdollisti kilpakoripallon yhdistämisen työtehtäviini Turussa. Saan opintoni valmiiksi syksyllä, joten odotan, että pääsen nyt antamaan enemmän aikaa ja energiaa koripallolle. Kiitokset Uralle ja Coach Palotielle luottamuksesta”, Eero Sahlberg kertoo.

Coach Palotie ja Eero Sahlberg

Ura ensimmäistä kautta M1DA:ssa. Millaista kautta odotat?

”Odotan joukkueemme harjoittelevan ja kilpailevan ammattimaisesti sekä pelaavan vauhdikasta, modernia korista. Olemme kasaamassa todella mielenkiintoista nippua, joten odotan myös, että pelit jatkuvat pitkälle kevääseen. Turun derbyt on myös ympyröity kalenterista jo hyvissä ajoin”, Sahlberg myöntää.

Eero Sahlberg ja Joona Airenne

Oikeaan suuntaan

”Eero oli koko joukkueemme kannalta todella iso hankinta. Seuran tavoitteena on koko ajan kehittyä ammattimaisempaan suuntaan. Sahlbergin signaus oli iso harppaus oikeaan suuntaan”, edustusjoukkueemme päävalmentaja Kristian Palotie iloitsee.

”Treyllä vuorostaan on omat ambitiot koripallon suhteen todella korkealla. Hän tuo Eeron ohella joukkueeseen heittovoimaa entisestään lisää”,

Trey Niemi ja Santeri Latvala

Ura-perhe toivottaa Eeron ja Treyn lämpimästi tervetulleiksi #MeidänJoukkueeseen!

Eero Sahlberg

Trey Niemi

Yhteistyössä