Karhun rutiini liikaa aristelevalle Uralle

(27.10.2018) Meidän joukkueen tauolla esiin kaivama kiukku ei riittänyt kääntämään lauantai-iltapäivän vierasottelua Kauhajoella, ja Korisliigatulokas joutui antautumaan Suomen mestareille selkein luvuin 92-80 (23-17, 31-17, 19-28, 19-18).

Edarillamme oli alussa vaikeuksia pysyä pelisuunnitelmassaan. Mestarijoukkuetta vastaan turhautuminen ja yksinyrittäminen kostautui nopeasti, ja Karhut pääsivät tekemään suurin pirtein mitä halusivat. Peli oli käytännössä tapulteltu ensimmäisen puoliajan päätyttyä.

Ilahduttavaa oli kuitenkin se, että tauon jälkeen pukuhuoneesta parketille saapui Ura, joka ei suostunut luovuttamaan. Jos karhumetsällä kaadutetaan, niin siellä kaadutaan saappaat jalassa! Joukkueemme saikin muutama runin kolmannen neljänneksen alussa, ja ero saatiin kavennettua pienimmillään yhdeksään pisteeseen. Karhut pystyivät rutiinillaan repimään eron yhteentoista, ja viimeisen neljänneksen pohjanmaalaiset veivät pisteellä. Näin loppulukemaksi kirjattiin 92-80.

Penkiltä löytyi tänään tahtoa tehdä vaadittua työtä, ja kaikki pelaajamme saivat mestarijoukkuetta vastaan merkintöjä pistesarakkeeseen. Hyvä energia ja rentous sekä valmius ottaa vastaan tarjottua vastuuta näkyi ennen kaikkea kämppäkavereiden Mikael Sandbergin (11p) ja Eero Sahlbergin (13p) pistetilissä. Ura Basketin parhaat pistemiehet olivat Malik Dime ja Fiifi Aidoo 15 pisteellä mieheen. Vastustajalta pistekärki oli Durrell Summers lukemalla 27.

Kolmannella nähty energia, asenne ja rentous pitää kuitenkin löytyä heti pelin alusta.

– Meidän pitää jossain kohtaa saapua otteluihin niin, että me tapellaan ottelun voitosta. Me aristelemme, ja se ei riitä tällä tasolla, totesi päävalmentaja Kristian Palotie ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottelutilastot

Seuraavaksi vihdoin vuorossa kotiottelu!

Ura Basket palaa Kupittaan kotiparketille tiistaina 30. lokakuuta klo 18:30, ja vieraaksemme saapuu BC Nokia. Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan Ura voittoon!

Liput Lippupisteestä

Kuva: Ura Basketin kapteeni Eero Sahlberg Pyrintö-ottelussa 10.10.2018. Kuvaaja: Ville Vuorinen.

Tagged under

Yhteistyössä