Kauden viimeinen Littoisissa

Lauantai-ilta ja kotipesässä kauden viimeinen koitos. Asetelmat ovat herkulliset kun vastassa on mainioon vireeseen ennen maajoukkuetaukoa päässyt Lapuan Kobrat. Mielenkiintoa kotijoukkueelle tuo korin alle juuri ennen siirtoajan umpeutumista hankittu Miikka Luosmaa.

Uudelleensyntynyt Kobrat

Kauden alusta suuntaansa hakenut lapualaisjoukkue syttyi liekkeihin kun valmentajanvaihdon jälkeen vetovastuun joukkueesta otti Lapuan oma mies Ville Turja. Sittemmin, ennestään tuttu mies lapualaisille, Nenad Stefanovic on tullut myös valmennusportaaseen ja toimii tällä hetkellä ainakin nimellisesti päävalmentajana. Viimeisestä neljästä ottelusta ennen taukoa Kobrat voittivat kolme ja ovat tällä hetkellä tasapisteissä Seagullsin kanssa tiukassa taistelussa viimeisestä playoff-paikasta.

Lapualla tauko on tehnyt hyvää. Kaikki miehet ovat kunnossa ja kokoonpanossa lauantaina. Erityisesti tarkkana saa olla jenkkikaksikko Khalil Small-Larry Anderson kanssa. Pomminvarmaa on myös se että, jos Jussi Turjan jättää yksin kaarelle, voi rauhassa mennä poimimaan pallon sukasta.

Mikael Sandberg on ollut kultaakin kalliimpi tällä kaudella. ”Ässä” on esiintynyt ainoana meikäläisenä jokaisessa ottelussa tällä kaudella.

#MeidänJoukkue lauantaina

Hetken aikaa ehjänä ollut kokoonpanomme on taas rakoillut kun keskiviikkona peräti neljä miestä loisti poissaolollaan. Onneksi paikkamaan saatiin Salossa vähille minuuteille jäänyt sentteri Miikka Luosmaa, joka varmasti janoaa todellista näytönpaikkaa Korisliigassa. Näin saadaan myös lepuuttaja valtavat minuutit kauden aikana tahkoneelle Mikael Sandbergille sekä Jesse Perrylle. Takakentälle coach Palotie saa jalkeille vähintään samat miehet kuin keskiviikkona. Lauantaina selviää myös Aidoon, Niemen ja Woodsonin tilanne. Kaikki jotka saadaan kokoonpanoon saadaan, otetaan vastaan. Jännitystä riittää myös, että pääseekö Uran junnupolkua alusta asti kulkenut Lauri Hänninen esiintymään ensi kertaa kotiyleisölle Korisliigassa.

Koris on parasta paikan päällä!

Mitään emme lupaa, mutta kaiken annamme!

Luvassa on kauden viimeinen ottelu Littoisissa, joten eiköhän laiteta vanhat yleisöennätykset seuran todellisesta kotipesästä rikki ja täytetään mökki ääriään myöten lauantaina! Ensimmäiset 600 ihmistä mahtuvat sisään!

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä