Kauhajoki näytti tasonsa

(8.2.2020) Kauhajoen Karhu Basket lukeutuu Korisliigan kärkikolmikkoon. Lauantai-iltana Pohjanmaan ylpeys säilytti Kupittaalla korkean tasonsa meidän Ura Basket eGameStarsia vastaan.

8.2.2020 Ura Basket eGameStars – Kauhajoki 80 – 93 (11 – 19, 22 – 22, 23 – 32, 24 – 20)

Kauhajokisten valmennusjohto oli tehnyt kotiläksynsä hyvin. Joukkueiden edellisessä Kupittaan kohtaamisessa vieraat tehtailivat muhkeat 72 pistettä maalatulta alueelta, ja niinpä sitten samalla kaavalla edettiin lauantainakin. Kauhajoki hyökkäsi määrätietoisesti korillemme sisäänsyötöin ja -ajoin, mutta erityisesti hyökkäyslevyrien muodossa. Niitä joukkue haki ohiheitoistaan hulppeat 18 kappaletta.

Kauhajoen amerikkalaiskolmikko oli suorastaan vastustamaton korimme tuntumassa. Väkivahva Samuel Givens (21/14) oli meille erityisen hankala pideltävä. Skylar Spencer (14/12) hallitsi ilmatilaa kummallakin korilla. Myös Cameron Jones (19/3/9s) heitti tarkasti.

Darious Moten (14/7) syttyi vasta ottelun jälkipuoliskolla pelaamaan.

Oman joukkueemme onneton levypallopeli ei tarjonnut juuri mahdollisuutta juosta nopeita vastahyökkäyksiä. Puolen kentän hyökkäyksessä jouduimme kauhajokisten kovassa puristuksessa turvautumaan toistuvasti kaukoheittoihin. Hyvä heittotarkkuus kolmen pisteen kaaren takaa piti loppunumerot kuitenkin siedettävinä.

Dustin Thomas (25/12/5s) oli ehdoton ykköspelaajamme.

Tre’Shaun Fletcher (13/5) jysäytti kauden kovimman donkin Kupittaalla.

Krisun kommentit

”Onnittelut Kauhajoelle. Vakuuttavasti pelaa tällä hetkellä. Kun pelataan sarjan parasta joukkuetta vastaan, niin ei voi tulla tällaisia synkkiä hetkiä. Kolmannen jakson alku oli synkkä ja vastustaja pääsi 20 pisteen johtoon. Me kairattiin se 12 pisteeseen ja sitten taas synkkä jakso. Erityismaininta kapteeni Sahlbergille, jolle olis voinut lisäminuutteja antaa, +/- oli +12. Hän varmisti, että hyökkäyspäässä toteutettiin sitä, mitä oli sovittu.”

Ura Basket eGameStarsin seuraava kotiottelu on keskiviikkona 26. helmikuuta kello 18.30. Silloin Kupittaalle saapuu vieraaksemme Salon Vilpas. Tervetuloa!

Yhteistyössä