Kauhajoki tyrmäsi

(3.11.2019) Tuplamestari Kauhajoki löi #MeidänJoukkueen kanveesiin sunnuntai-illan Korisliigaottelussa Kupittaan palloiluhallissa.

Ura Basket eGameStars – Kauhajoki 83 – 117 (21 – 33, 19 – 20, 21 – 37, 22 – 27)

Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies on saanut miehistönsä mainioon iskuun. Joukkue on päässyt henkisesti yli masentavasta putoamisesta Mestarien liigassa. Nyt kauhajokiset pursuavat jälleen pelaamisen iloa ja kipuavat vauhdilla sarjataulukossa ylöspäin.

Sunnuntaina Kauhajoki oli alusta asti pelin jokaisella osa-alueella meikäläisiä edellä. Joukkueen koko amerikkalaisnelikko pelasi mainiosti.  Bojan Sarcevic tuki tätä kavartettia namupasseillaan. Suomalaisista Okko Järvi ja Mikael Laihonen olivat näkyvimmin esillä.

Marius van Andringa (16/2) sai itsestään eniten irti.

Oman joukkueemme vaisu esitys jätti paljon kysymysmerkkejä. Puolustamisesta puuttui todellinen halu kamppailla ja voittaa tilanteita. Puolen kentän hyökkäyksissä toteutus oli vain ajoittain vaadittavalla tasolla. Marraskuun ottelutahti on tiivis. Itse kunkin on löydettävä seuraaviin peleihin energiaa ja ajatusta rutkasti lisää.

Tilastojen kertomaa

Kauhajoen pisteet per pallonhallinta oli peräti 1.22

Kauhajoki oli tarkempi 2 p. heitoissa 64 % vs. 41 %

Kauhajoki voitti pisteet 3 sek alueelta 72 – 30

Kauhajoki voitti koriin johtaneet syötöt 27 – 16

Krisun kommentit

”117 pistettä on aivan järkyttävä luku antaa omiin. Etenkin, kun vastustajalla on neljä menetystä, niin ei me olla hirveän vaikeeksi pystytty vastustajan pelaamista tekemään. Se, et me annetaan lay upeja suorista ajoista, postista ja hyökkäyslevypalloista, niin siitähän tässä pelissä on kyse. Kumpi saa enemmän helppoja koreja.”

Ura Basket eGameStars pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina 9. marraskuuta kello 17.00 Kupittaan palloiluhallissa. Silloin vieraaksemme saapuu sarjakärki Salon Vilpas. Tervetuloa!

Yhteistyössä