Kausi alkaa vihdoinkin!

(5.9.2018) Kesä on osaltaan ohi, ja varma syksyn merkki on koriskauden alku. Viime kevään loistavien pelien ansiosta meidän joukkueemme raivasi tiukoissa finaaliotteluissa tieltään HBA Märskyn, ansiokkaan Mäkelänrinteen urheilulukion koripalloakatemian joukkueen.

Loistosuorituksen jälkeen on joukkueemme taustajoukoilla ollut kiireinen kesä: on luotu joukkueelle edellytyksiä raivata pysyvää sijaa Korisliigaan. Valmennusta ja joukkueettamme on vahvistettu ja on myös lähdetty jatkosuunnittelemaan tapoja olla mukana Suomen huippukoripallossa. Kaikista näistä uusista valmiuksista ja vahvistuksista tulette kuulemaan lisää lähempänä kauden alkua: ensimmäinen kotipelimme on Kupittaan palloiluhallissa la 13.10., jolloin kohtaamme jo hyvin Korisliigassa menestyneen Salon Vilppaan. Laita päivämäärä kalenteriin jo nyt,  muistuttamaan tästä historiallisesta koristapahtumasta!

Uusi kausi alkaa osaltaan vihdoinkin ja perinteisesti tärkeällä harjoitusotteluiden sarjalla, jolla haetaan oikeaa otetta alkavaan kauteen. Kevään finaalien arvon mukaisesti saamme vieraaksemme loppuun asti meitä piinanneen HBA Märskyn. Kummallakaan joukkueella ei ole mukanaan tässä harjoituspelissä maajoukkueen mukana olevia pelaajiaan. Kentällä tulee varmasti olemaan hyvää taistelua ja huippusuorituksia nähdään. Edarimme on tehnyt jo kovasti töitä liigakautta varten, ja HBA Märskyn osalta on poikien ja nuorten maajoukkueet pitäneet huolta jokavuotisesta hyvästä kauden aloituksesta.

Tervetuloa mukaan avaamaan uutta kautta!

Päävalmentajamme Kristian Palotie haluaa myös muistuttaa kannattajiamme hyvästä kauden avaustapahtumasta:

– Saamme vastaamme aktiivisen, valmiin, kaksi kertaa päivässä harjoittelevan, hyvin valmennetun ryhmän. HBA pelaa aina intensiivistä hyvätasoista joukkuepeliä, mikä on meille hyvä haaste kauden tässä vaiheessa, pohtii Palotie.

Viime kauden hienosti taistelleet Uran avainpelaajat ovat saaneet joukkoonsa kokemusta, osaamista, pituutta ja nopeutta. Tulemme esittelemään kauden alussa uudet vahvistuksemme tarkemmin, mutta nyt on hyvä tilaisuus tulla seuraamaan heidän suorituksiaan kentällä! Eldar Skamo ja Mikael ”Ässä” Sandberg tuovat mukanaan yli 700 Korisliiga-ottelun, yli 90 maajoukkueiden pelien ja useiden liigamitalien kokemuksen. Kansainväliset vahvistuksemme Stephen Croone ja Malik Dime tulevat osoittamaan nopeutensa ja ponnistusvoimansa kautta monta syytä olla mukana ottelutapahtumissa alusta alkaen. Fiifi Aidoo on Susijengin mukana, joten hänen debyyttinsä Ura Basketin paidassa siirtyy vielä hieman eteenpäin.

– Toki valmistautuminen on vielä kesken, mutta meillä on nyt uudistunut ryhmä, jossa yhteisen pelitavan löytäminen on tärkein tavoite. Tämä harjoituspeli vie meidät varmasti sitä tavoitetta kohti. Vaikka Stephen ja Malik eivät ole vielä ehtineet pitkään olemaan joukkueessa ovat he jo selvästi kehittyneet ja sopeutuneet pelitapaamme. Varmasti tulossa hyvä ottelu, tuumii Krisu.

Meidän joukkueemme kohtaa HBA Märskyn pe 7.9. klo 19 tutussa kotiluolassamme Littoisten Monitoimitalolla. Luvassa on loistava tapahtuma tulossa – olethan paikalla!

Tagged under

Yhteistyössä