Keskiviikkona Kouvolaan

(23.10.2018) #MeidänJoukkue jatkaa keskiviikkona vieraskiertuettaan Kouvolaan.

Kailion tunteikas paluu Kouvolaan

Sekä kotijoukkue Kouvot että oma joukkueemme ovat saaneet viikon verran aikaa valmistautua keskiviikon kohtaamiseen.

Erityisesti valmentaja Juho Kailiolle paluu Kouvolan Jatke Areenalle on varmasti tunteikas. Onhan miehellä takanaan pitkä pelaaja- ja valmentajaura vanhassa kotiseurassaan.

”Kouvojen hieno organisaatio, tervehtynyt ja täydentynyt joukkue, osaava valmennus sekä kauden ensimmäinen kotiottelu tietävät meille haastavaa iltaa”, Kailio ennustaa.

Brian Asburyn ja kuntoutuneiden myötä näyttää siltä, että meillä on erilainen Kouvot vastassa kuin mitä on nähty preseasonilla ja kauden ensimmäisissä matseissa. Moni voi myös yllättyä, kuinka valmiita he ovat heti taktisesti totetuttamaan omaa konseptiaan, koska tervehtyneille se on entuudestaan tuttu ja Asburyllekin osa jo ex-seuransa Pyrinnön pelikirjasta.”

”Meillä on ollut hankala valmistatuminen tulevaan otteluputkeen omien loukkaantumistemme takia, ja olemme uutena ryhmänä pelimme totetutuksessa muita jäljessä. Meillä on edelleen kuitenkin käytössämme ainakin yhdeksän hyvää pelaajaa, jotka ehtivät jo edellisessä pelissä osoittaa, että jos onnistumme puolustussuunnitelmassamme ja pääsemme hyökkäyksessä kiinni etuihin, on kaikki mahdollista.”

”Henkilökohtaisesti odotan innolla paluuta Kouvolaan ja kaikkien tapaamista. Pitää vaan olla varovainen, ettei kävele vahingossa väärään koppiin!” Kailio hekottelee lopuksi.

Korisliigaottelu Kouvot – Ura Basket alkaa Kouvolan Jatke Areenalla keskiviikkona kello 18.30.

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä