Keskiviikkona Kupittaalla KTP

(12.3.2019) #MeidänJoukkue jatkaa keskiviikkona taistelua sarjapisteistä, kun Kupittaalle saapuu vieraaksemme KTP-Basket.

Kotka haluaa kääntää kurssinsa

KTP majailee sarjataulukon nelosena, mutta viime aikoina kotkalaistenkin peli on yskähdellyt. Keskiviikon Turku-reissullaan KTP haluaa varmasti kääntää kurssinsa, sillä joukkueen edelliset kolme matsia ovat päättyneet maaliskuussa tappioon.

Antto Nikkarinen, on pelinjohtajana sarjan ehdotnta eliittiä. Amerikkalaislaituri Donte Thomas, 200 cm, on takonut komeimmat teholukemat. Michael Pounds, 30, pystyy puolestaan ratkaisemaan tiukkoja pelejä kovalla henkilökohtaisella panoksellaan.

Tavoitteena ehjä esitys

Oman joukkueemme tavoitteena on pelata keskiviikkona ehjästi täydet 40 peliminuuttia. Puolustusintensiteettimme on viime peleissä kohentunut, mutta keskittymisemme on ratkaisuhetkillä jotenkin herpaantunut. Keskiviikkona on fokus ja huolellisuus säilytettävä päätösminuuteille asti.

Nostaako Fiifi Aidoo #MeidänJoukkueen lentoon?

Krisun ennakkokommentit

”Neljäs ja viimeinen kohtaaminen KTP:n kanssa. Joukkue on hyvin hitsautunut ja pelaa todella kovaa. Meidän täytyy olla valmiina voittamaan ensimmäiset kontaktitilanteet”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie painottaa.

Pääseekö Eldar Skamo rynnimään KTP:n korille?

Korisliigaottelu Ura Basket – KTP-Basket alkaa Kupittaan palloiluhallissa keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 18.30. Tervetuloa #MeidänJoukkueen tueksi!

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä