Keskiviikkona Nokialle

(26.3.2019) #MeidänJoukkue jatkaa taistelua sarjapisteistä keskiviikkona BC Nokian vieraana. Ottelussa riittää panosta kummallekin, sillä kotijoukkue tavoittelee pääsyä pudotuspeleihin ja meikäläiset pyrkivät puolestaan välttämään putoamiskarsinnat.

BC Nokialla kaksoistornit

BC Nokia luottaa vahvaan sisäpelaamiseen. Kaksoistornit Sean O’Mara, 208 cm, ja Dragan Labovic, 207 cm, aiheuttavat päänvaivaa jokaiselle Korisliigajoukkueelle. Heitä täydentää erinomaisesti atleettinen Juan Davis Jr., 203 cm. Takamies Armin Cane pelasi alkukaudesta divaria Hyvinkäällä ja Raholassa ja on nyt ehtinyt esiintyä kuuden ottelun verran nokialaisten riveissä hyvillä tehoilla.

Aapeli Alanen on kotijoukkueen kotimaisen osaston ehdoton kärkinimi.

#MeidänJoukkue taistelee sarjapaikastaan

#MeidänJoukkue painii terveysongelmiensa kanssa. Samanaikaisesti meidän täytyy silti pystyä parantamaan peliesityksiämme runkosarjan viimeisissä otteluissa. Ehdoton tavoitteemme on luonnollisesti välttää raastavat putoamiskarsinnat.

Trey Niemi on viime otteluissa saanut paljon peliaikaa ja onnistumisia. Kukahan keskiviikkona nousee joukkueestamme esiin?

Krisun ennakkokommentit

”Iso peli molemmille ja valitettavasti meidän kokoonpano on vielä aika mysteeri. Nokian joukkue on muuttunut isosti viime kohtaamisesta”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie tuumailee ottelun aattona.

Korisliigaottelu BC Nokia – Ura Basket alkaa Nokian palloiluhallilla keskiviikkona 27. maaliskuuta kello 18.30.

Ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa myös Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Kuva: Ville Vuorinen

Yhteistyössä