Keskiviikkona suuntana Joensuu

(26.2.2019) #MeidänJoukkue matkaa keskiviikkona Joensuuhun, kun Korisliiga palaa kahden viikon tauolta.

Kataja voittoputkessa

Kataja on päässyt keskittymään kotimaan sarjamatseihin päätettyään kunnialla kauden europeliurakkansa. Se on voittanut Korisliigassa viimeiset viisi otteluaan. Nyt joukkue elää todellisia härkäviikkoja: edessä on 17 peliä seitsemässä viikossa.

Kevin Bracy-Davis on loukkaantumisista kärsineen Katajan uusi nimi ulkomaalaisosastolla. Hän pelasi viime keväänä hyvillä tehoilla Uudenkaupungin Korihaiden riveissä.

Kotimaisista pelaajista nimekkäimmät ovat puolestaan Topias Palmi ja Ilari Seppälä, jotka ahkeroivat Susijengin mukana viime viikon MM-karsinnoissa.

Mikael Sandberg parantaa ottelu ottelulta.

Ura Basket ja Kataja Basket kohtasivat edellisen kerran helmikuun alussa Turussa. Silloin Topias Palmi ratkaisi ottelun joukkueensa eduksi kovalla henkilökohtaisella panoksellaan. Kauden ensimmäinen keskinäinen koitos Joensuussa päättyi sen sijaan #MeidänJoukkueen voittoon hienon peliesityksen jälkeen.

Puolustus painopisteenä

Oma joukkueemme on saamassa palikkansa taas järjestykseen tuskallisen loukkaantumissuman ja pelaajaliikenteen jälkeen. Hyökkäyspelaaminen alkaakin olla mukavasti kuosissaan. Voittavan koripallon edellytys on kuitenkin erityisesti pitävä puolustuspelaaminen. Se onkin ollut sarjatauolla keskeinen painopistealue. Keskiviikkona näemme, miten hyvin olemme korjausliikkeissämme onnistuneet.

Kokoonpano huomenna: Croone, Sahlberg, Akpaso, Skamo, Sandberg, Perry, L. Hänninen, V. Hänninen GTD75%, Woodson GTD25% ja Aidoo GTD25%.

Korisliigaottelu Kataja Basket – Ura Basket alkaa Joensuun LähiTapiola Areenalla keskiviikkona 27. helmikuuta kello 18.30.

Ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa myös Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä