Kolmas jakso A-poikien turma

(28.10.2017) Synkkä kolmas jakso romutti A-poikajoukkueemme voitonhaaveet lauantain SM-sarjaottelussa.

28.10. U19 SM-sarja: Ura Basket – Karkkilan Urheilijat 69 – 101 (24 – 21, 12 – 18, 11 – 39, 22 – 23)

A-poikajoukkueemme esitti puoliajalle asti mallikasta peliä. Pallo liikkui mukavasti mieheltä miehelle, ja puolustuspelaamisessa oli juuri oikeanlaista rypistystä. Valitettavasti irtopallot eivät vieläkään tarttuneet meikäläisten näppeihin vaaditulla tavalla. Pitkää taukoa vietettiin vieraiden kolmen pisteen johtoasemassa.

Jostakin syystä joukkueemme fokus katosi tauon aikana. Kolmannella jaksolla hätäiset kaukoheitot seurasivat toisiaan ja päättäminen oli huolimatonta aivan avopaikoissakin. Vastustaja kiitti ja juoksi nopeilla vastahyökkäyksillään karkuun ja voittoon.

Karkkila operoi kapealla rosterilla. Sen pelirutiini ja –kovuus on kuitenkin korkealla tasolla. Lauantaina tehokolmikko Samuli Mäkelä (30/10/8s) – Elmeri Kivimäki (26/12) – Eemeli Laaksonen (25/11) oli juuri pelätyn hyvä. Oma korintekomme jakautui puolestaan tasaisesti viiden pelaajan kesken.

Tilastojen kertomaa

Karkkila heitti tarkemmin kaikilta etäisyyksiltä.

Karkkila voitti levyrit 40 – 56

Karkkilan PPP oli parempi 0,99 vs. 0,76

Tilastot

Jukan kommentit

”Pelin avauspuolisko oli meiltä jo mukavan näköistä korista. Valitettavasti kolmannen jakson herpaantumisemme jätti taululle turhan tylyt numerot. Ryhdikkäästi pojat kuitenkin pelasivat loppuun asti”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Lindberg kiitteli miehistöään ottelun tauottua.

”Saimme tänään hyödyllisen oppitunnin voittavasta koriksesta. Karkkila näytti, miten viimeistellään laadukkaasti ja voitetaan kaksinkamppailuja.”

Kuvat: Pekka Tenhonen

A-poikajoukkueemme seuraava kotiottelu on lauantaina 4. marraskuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Kouvolan Kouvot. Tervetuloa!

Yhteistyössä