Korihait niukasti #MeidänJoukkueen edellä

(19.9.2017) #MeidänJoukkue antoi tiistai-illan harjoitusottelussa hyvän vastuksen Korihaiden liigajoukkueelle.

19.9.2017 harj.ottelu Ura Basket – Korihait 85 – 97 (26 – 26, 13 – 22, 24 – 23, 22 – 26)

Avausminuuteilla kotijoukkueemme oli hyvin hereillä ja nykäisi kuuden pisteen kaulan. Vähitellen ukilaisetkin pääsivät ottelun rytmiin mukaan, ja eka kymppi päättyi tasalukemiin. Toisella neljänneksellä meikäläiset viimeistelivät huolimattomasti, ja vieraat karkasivat yhdeksän pisteen taukojohtoon.

Pelin toinen puolisko eteni pitkään Korihaiden lievässä hallinnassa, kunnes päätösjaksolla #MeidänJoukkue nousi pariin otteeseen jo aivan tuntumaan. Lopulta isokokoisempi vierasjoukkue survoi korin tuntumasta voittoon tarvittavat pisteet.

Keskenkuntoinen Korihait

Korihait aloittaa liigakautensa viikon päästä tiistaina Espoo Unitedin vieraana. Juuri nyt joukkue vaikuttaa vielä kovin keskenkuntoiselta. Valmentaja Jarno Nikulalla riittääkin työmaata, jotta kaikki pelaamisen osa-alueet saadaan pikaisesti kuntoon.

Joukkueen amerikkalaisista Sean O´Brien (25/14/5s) on parhaassa iskussa. Pienikokoinen pelintekijä Chaz Williams (15/4/4s) ei sen sijaan vakuuttanut. Sudanilaissyntyinen Deng Deng (18/10) voi olla tiistain matsiin kohtalaisen tyytyväinen.

Tasainen #MeidänJoukkue

Valmentaja Kristian Palotie on saanut #MeidänJoukkueen hyvään lentoon. Sähäkkä puolustuspeli aiheutti vastustajalle toistuvasti vaikeuksia luoda avoin heittopaikka. Hyökkäyksiin lähtö tapahtuu ripeästi, ja kotiyleisömme sai jälleen ihailla joitakin näyttäviä yhdistelmiä.

Tasaisen hyvin onnistuneesta miehistöstämme voi poimia hyvin korien tuntumassa operoineen Brian Moultrien (23/13/3s)…

…sekä aina energisen Pyry Rainamaan (16/6/5s).

Joona Airenne (11/6) ja Eero Aaltonen (11/3) jatkoivat laadukkaita esityksiään.

Ville Hänninen (10/1/4s) ja Eero Sahlberg (10/3/6s) tarjosivat maukkaita tekopaikkoja joukkuetovereilleen.

Krisun kommentit

”Intensiteettimme oli tänään huomattavasti parempi kuin viime lauantaina Uudessakaupungissa. Tekeminen oli kaiken kaikkiaan mukavan kollektiivista, mutta hyökkäyspäässä haluamme hioa yhteistyötämme edelleen sujuvammaksi”, päävalmentaja Palotie sanaili ottelun jälkeen.

Sarjastartti jo ovella

#MeidänJoukkue avaa sarjakautensa A-divarissa perjantaina 29.9. Järvenpäässä JKS:n vieraana.

Ensimmäinen kotiottelumme on vuorossa lauantaina 7.10. kello 17. Silloin Littoisiin saapuu vieraaksemme Oulun NMKY. Tervetuloa!

Yhteistyössä