Korikouvot ikävä isäntä

(10.2.2018) Kouvolan Korikouvot korjasi lauantaipäivän kotiottelustaan tylysti sarjapinnat nimiinsä. #MeidänJoukkue joutui lähtemään kotimatkalleen kovasti kallella kypärin.

10.2.2018 Miesten Div. A: Korikouvot – Ura Basket 88 – 80 (17 – 13, 17 – 23, 27 – 22, 27 – 22)

Vajaan 48 tunnin palautus ei riittänyt #MeidänJoukkueen akkujen lataamiseen torstain kiihkeän derbyn jäljiltä. Kotijoukkue Korikouvot oli liikkeellä selvästi meitä tuoreemmalla jalalla ja nappasi ansaitusti voiton.

Ottelulle oli tyypillistä melko pitkät pisteputket puolin ja toisin. Johtoasemakin vaihtui siten peräti 14 kertaa. Runsas minuutti ennen loppua me rutistimme eron enää neljään pinnaan, mutta lopulta meikäläisten oli umpiväsyneenä ja tapojensa vastaisesti antauduttava ratkaisuhetkillä.

Korikouvojen voimakaksikko Kenneth Hall (23/5/4s) ja Severi Kaukiainen (23/2/7s/5r) teki palloskriinipelillään puolustuksestamme hakkelusta.

Meiltä nousivat esille Brian Moultrie (25/12) ja Ville Hänninen (17/5/2s). Myös Aleksi Akpaso (15/3) ja Eero Aaltonen (10/7/2s) pystyivät pitämään suoritustasonsa korkeana.

Tilastojen kertomaa

Korikouvot voitti pisteet penkiltä 46 – 13

Korikouvot voitti pisteet maalatulta alueelta 48 – 36

Korikouvot voitti pisteet vastustajan menetyksistä 20 – 12

Tilastot

Krisun kommentit

”Korikouvot pelasi tänään odotetun hyvin. Puolustuksemme ei onnistunut heitä vastaan haluamallamme tavalla. Tänään yksinkertaisesti meitä vaivasi lyhyestä palautumisesta johtuen väsynyt jalka ja mieli”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie tunnusti rehdisti ottelun jälkeen.

”Samalla tämä matsi on meille oppimisen paikka. Pudotuspelivaiheessa otteluita tulee nimittäin juuri tällä tapaa parin päivän välein. Ja olihan Korikouvoillakin tänään monta pelaajaa, joilla oli vielä eilen peli seuransa Korisliiga-joukkueessa.”

”Kokonaisvalmistautumista meidän on edelleen parannettava. Itse en ole vaatinut riittävästi laatua. Puolustuspelissä meillä on vielä paljon tehtävää ennen kuin pudotuspelit kuukauden päästä sitten alkavat”, coach Palotie linjasi lopuksi.

#MeidänJoukkueen seuraava ottelu on jo keskiviikkona 14. helmikuuta kello 18.30 Kupittaan palloiluhallissa Krisitikaa vastaan.

Seuraava kotiottelumme on perjantaina 23. helmikuuta kello 18.30. Silloin kotipesäämme Littoisiin saapuu vieraaksi maineikas Torpan Pojat Helsingistä. Tervetuloa!

Yhteistyössä