Otteluopas

  1. Osta kausikorttisi ennakkoon Lyyti-palvelusta. Ennakkoon ostetulla kortilla vältyt jonottamiselta, ja varmistat paikkasi katsomosta. Huom! Varauduthan näyttämään opiskelija- tai muuta korttia, mikäli olet ostanut lipun alennettuun hintaan.
  2. Saavu ajoissa. Kassoille ja lipuntarkastukseen voi muodostua jonoja. Olemalla ajoissa varmistat parhaat paikat katsomosta, ja näet varmasti peli ensimmäisestä sekunnista alkaen.
  3. Huomio kaikki kausikorttilaiset! Littoisten monitoimitalolle kannattaa saapua hyvissä ajoin.
  4. Voit ostaa lippusi myös paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät maksukortit, käteinen sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suosithan maksukorttia!
  5. Palloiluhallissa on useita buffetkioskeja sekä fanituotemyyntiä. Buffeteissa käyvät sekä maksukortit, että käteinen. Buffetissa ja fanimyynnissä on korttimaksaminen pop! Se nopeuttaa asiointia mukavasti.
  6. Kupittaan palloiluhallissa on yksi anniskelualue, josta voi ostaa mietoja alkoholijuomia. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Littoisissa ei ole anniskelualuetta.
  7. Kupittaan palloiluhallin osoite on Lemminkäisenkatu 32a, Turku. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti hallin läheltä ja lyhyen kävelymatkan päässä muun muassa Veritas Stadionin yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin aina kimppakyytejä, fillarointia, flaneerausta ja Föliä. Palloiluhallin ohi kulkee useita Fölin reittiä, ja hallin pysäkit ovat 1044 (kohti Kauppatoria) ja 1034 (Kauppatorin suunnasta). Löydät itsellesi sopivimman linjan sekä aikataulut kätevästi Fölin reittioppaasta.
  8. Littoisten monitoimitalo sijaitsee osoitteessa Tallakatu 2, Kaarina. Monnarin ympäristössä on hyvin niukasti parkkipaikkoja, ja esim. vastapäisen ruokakaupan pysäköintialue on tarkoitettu vain kaupan asiakkaille. Ristikallion koulun pysäköintialueella on enemmän paikkoja, ja kävelymatkaa kertyy vain viitisensataa metriä. Monnarille pääsee Turun suunnasta kätevästi bussilla nro 2. Katso tarkemmat tiedot Fölin reittioppaasta.

Yhteistyökumppanit