Otteluopas

Poikkeusaikana meillä on käytössä hieman alle puolet Kupittaan palloiluhallin katsomokapasiteetista, eli viranomaisten ohjeita noudattaen voi vajaat 1000 henkilöä olla kerralla katsomoissa. Pyydämme teiltä, rakas koris- ja urheilukansa, että noudatatte ohjeita ja suosituksia, jotta voimme yhdessä viedä läpi ottelutapahtumat mahdollisimman turvallisesti ja iloisin mielin. Muistathan, että suosituksien noudattaminen edustusjoukkueen ottelutapahtumissa osaltaan myös turvaa junioreiden harrastamisen ja sarjojen toteutumisen – tehdään tämä yhdessä!

  1. Osta kausikorttisi ennakkoon Lyyti-palvelusta. Yksittäisliput myy Lippupiste. Ennakkoon ostetulla kortilla varmistat paikkasi katsomosta, ja lipulla vältyt jonottamiselta. Huom! Varauduthan näyttämään opiskelija- tai muuta korttia, mikäli olet ostanut lipun alennettuun hintaan.
  2. Saavu ajoissa. Näin vältymme turhalta jonottamiselta – mutta jos ja kun jono muodostuu, niin muistathan turvavälit! Poikkeusaikana Kupittaan palloiluhallissa käytössä on kolme sisäänkäyntiä, joista kaksi yleisölle sekä yksi joukkueille ja tuomareille.
  3. Kasvomaskia tulee käyttää. Alle 15-vuotiaille suosittelemme myös maskin käyttöä aikuisen opastuksella. Syömisen ja juomisen ajaksi maskin voi ottaa pois omalla paikallaan. Järjestyksenvalvojat pitävät huolen että kaikki käyttävät maskia.
  4. Annamme joukkueille ja toimitsijoille työrauhan ennen peliä, pelin aikana ja sen jälkeen. Keksitään kivoja etäläpyjä, mutta pidetään riittävä etäisyys pelaajiin ja muihin kenttäalueella toimiviin henkilöihin.
  5. Halli on jaettu lohkoihin, ja pyydämme, että yleisö ei kulkisi lohkojen välillä. Katsomoihin on järjestetty istumapaikat niin, että seurueiden kuten esim. perheiden välille muodostuu 1–2 metrin turvavälit.
  6. Palloiluhallissa on useita buffetkioskeja, jotka sijaitsevat kunkin lohkon yhteydessä. Buffeteissa suosimme korttimaksua. Se nopeuttaa asiointia, ja vältämme käteisen rahan käsittelyä.
  7. WC:t löytyvät rakennuksen molemmista päädyistä.
  8. Ruuhkia tulisi välttää myös pelin jälkeen. Poistuminen hallilta voidaan ohjata järjestyksenvalvojien toimesta niin, että poistutaan katsomolohko kerrallaan.  
  9. Kupittaan palloiluhallin osoite on Lemminkäisenkatu 32a, Turku. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti hallin läheltä ja lyhyen kävelymatkan päässä muun muassa Veritas Stadionin yhteydessä. 
  10. Littoisten monitoimitalo sijaitsee osoitteessa Tallakatu 2, Kaarina. Monnarin ympäristössä on hyvin niukasti parkkipaikkoja, ja esim. vastapäisen ruokakaupan pysäköintialue on tarkoitettu vain kaupan asiakkaille. Ristikallion koulun pysäköintialueella on enemmän paikkoja, ja kävelymatkaa kertyy vain viitisensataa metriä. 

Lipunmyynti Lippupisteessä

Kausikorttimyynti Lyyti-palvelussa

Koronaohjeet katsomoihin

Yhteistyössä