Korismaanantai jalkautuu Kupittaalle

(16.12.2019) Elisa Viihde Sportille uutuutena täksi kaudeksi tullut Korismaanantai-ohjelma saapuu tänään vierailulle Kupittaalle kun Meidän Ura Basket eGameStars isännöi KTP-Basketia. Korismaanantain studio rakennetaan poikkeuksellisesti pelipaikalle #UraPerhe-pelin kunniaksi.

Korismaanantai-ohjelma

Syyskuussa ensimmäisen kerran Elisa Viihde Sportilla nähty Korismaanantai on ottanut oman paikkansa Korisliigan fanien keskuudessa heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Korisliigan sekä eurosarjojen ajankohtaisiin tapahtumiin pureutuvaa ohjelmaa on korisfanien keskuudessa toivottu jo pidempään. Joka viikko ohjelma rakentuu yhden Korisliiga-ottelun ympärille ja tänään on siis Ura Basket – KTP-Basket. Ohjelman juontajina toimivat koriskansalle tutut Toni Flick ja viime kaudella Ura Basket-matsejakin selostanut Saku Mäkynen.

Lisätietoa ohjelmasta: basket.fi

Marius van Andringan onnistumisia tarvitaan maanantaina

Isäntä Ura eGameStars maanantaina

Lauantain tiukka tappio Lahdessa on nollattu nopeasti ja katseet on siirretty eteenpäin. Maanantaina KTP-Basket tuo Kupittaalle täysin erilaisen joukkueen kuin mitä edellisessä ottelussa oli vastassa. Erityisesti iso osasto joutuu hommiin, kun vastustajalta löytyy neljä vahvistusta pelipaikoille 4-5.

Edellisessä ottelussa oli nähtävissä vahvasti uudistunut Ura Basket eGameStars, jonka peli pyötii vahvasti kokeneen Jaytornah Wissehin kautta. Nyt joukkueessa on oikea pelinrakentaja, joka pyrkii tekemään pelaajat ympärillään paremmiksi. Lisäksi pelaaminen hidastui Lahdessa selvästi ja onkin kiinnostava nähdä onko tämä uusi trendi joukkueen pelaamisessa.

Isossa päässä Dustin Thomas on kauden mittaan ottanut avauksen paikan Miikka Luosmaalta, mutta maanantaina varmasti molemmat herrat ovat täystyöllistettyjä KTP:n mankelissa. Kataja-pelissä ensi kertaa nähty Darious Moten on myös tuonut joukkueeseen uutta atleettisuutta ja loistavaa puolustustekemistä ja onkin maanantaina kiinnostava nähdä miten hyvin puolustus on uomissaan.

Takamiesosastolla Wissehin takana Marius van Andringa, Trey Niemi ja Ville Hänninen ovat isossa roolissa, jotta maanantaina voidaan tapella voitosta, sillä kaukoheittopelin onnistuessa joutuu KTP hajottamaan tiivistä puolustustaan ja sitä kautta myös lähempää koria löytyy ajo- ja leikkauspaikkoja.

Päävalmentaja Kristian Palotie ennakoi ottelua seuraavasti:
”Kitkerä tappio Lahdessa. Ottelu ratkesi, kun päätösjaksolla päästettiin vastustaja hakemaan hyökkäyslevypalloja järkyttävä lukema. Nyt vastassa todella kookas KTP, joka varmasti antaa vielä isomman haasteen tuolla osastolla. Palautumisaikaa ei kauheasti ole. Keskiössä on se, millaisella mielentilalla lähestymme tätä haastetta.”

Kokoonpano: Trey Niemi, Dustin Thomas, Ville Hänninen, Jay Wisseh, Marius van Andringa, Miikka Luosmaa, Edvard Gullichsen, Darious Moten, Lauri Hänninen, Eero Sahlberg, Atte Perttu, Joona Airenne

Urheilullisesta Darious Motenista on varmasti paljon iloa jatkossa

Vierailija KTP-Basket

Kotkan korisylpeys on lähtenyt kauteen hyvin poikkeavalla ratkaisulla, sillä heillä ei ole puhdasta takamiestä joukkueessa vaan pelitekovastuu on Kotkan omilla pojilla Joonas Lehtorannalla sekä Michael Poundsilla. Kumpikin on enemmänkin 2-paikan pelaajia, mutta kokemuksellaan hoitelevat hienosti roolinsa.

Isoon päähän Kotkalla on laittaa Byron Wesley (20,2p/6,2l), JayWaughn Pinkston (17,9p/5,2l), Kevin Langford (11,1p/5,2l) sekä uusi mies Cullen Russo. Tätä nelikkoa vastaan jokaisella Korisiiga-joukkueella on todella kova työ. Mielenkiintoista nähdä miten tämä porukka yritetään kesyttää.

#UraPerhe-peli kerää joukkueet yhteen pikkujoulupeliin

Joulun lähestyessä kaikki Ura Basketin juniorijoukkueet on kutsuttu paikalle kannustamaan edustusjoukkuetta ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Luvassa onkin spesiaalia ohjelmaa juhlan kunniaksi. Kannattaa siis saapua paikalle!

Dustin Thomas on kehittynyt huimasti kauden mittaan. Isoa roolia on taas tarjolla

Korisliigaa maanantaina 16.12. Kupittaan palloiluhallilla, Ura Basket eGameStars vs. KTP-Basket, Kotka, klo 18:30. Tervetuloa mukaan!

Liput: lippu.fi

Yhteistyössä