Kotkasta hakemaan uutta vauhtia

(4.2.2020) Pelit jatkuvat taas pian, kun sunnuntain jälkeen palataan peliparketille jo tiistaina Kotkassa. Haaste on tänään kova, sillä isäntä KTP-Basket on kotonaan voittanut 10 peliä neljästätoista, kun puolestaan meidän vieraslukemat 2/14 ovat karua luettavaa.

Isäntä KTP-Basket

Kotkassa on kauteen lähdetty aivan eri näkökulmasta kuin muualla. Kaikki vahvistukset ovat 4-5 paikan pelaajia ja usein he kaikki ovat kentällä luomassa todella erikoisia matchup-tilanteita. KTP:n tehokunkkuna häärii Byron Wesley, joka on joukkueensa parhaana kaikissa kolmessa päätilastokategoriassa, kirjauttaen 19,6 pistettä, 6,5 levypalloa ja 4,1 syöttöä ottelua kohden. Loput vahvistukset myös kirjaavat keskimäärin toista kymmentä ottelua kohden, JayVaughn Pinkston 16,8, Cullen Russo 11,2 ja Kevin Langford 10,9.

Kotimaiselta osastolta löytyy puolestaan takamiehet. Pelinjohdossa usein nähdään satamakaupungin omat pojat Joonas Lehtoranta (8,7p/3s) sekä Michael Pounds (7,8p). Lisäksi yli 15 minuutin miehenä toimii uralaisille tuttu, kokenut Eldar Skamo (6,3p).

Darious Moten ja Dustin Thomas

Meidän Ura Basket eGameStars

Viikko 5 oli Meidän Joukkueelle vaikea. Ensin Joensuussa jäätiin täysin lähtötelineisiin ja sunnuntaina Lahti Basketball pääsi nappaamaan pisteet Kupittaalta meiltä niin nihkeän esityksen jälkeen. Tänään onkin uusi mahdollisuus kääntää kurssi ja palata taas tiukasti taisteluun pudotuspelipaikoista. Varmasti Kaarinan ulkopuolella ei moni vierasvoittoon usko, mutta se tuokin meille hyvän yllätyssauman.

Edellisessä ottelussa vain Tre’Shaun Fletcher (18,2/7,1), Ville Hänninen (3,8p) ja kapteeni Eero Sahlberg (2,9p) selvisivät puhtailla papereilla esityksistään, joten monella on paikka petrata tänään.

Korisliigaa Kotkasta tiistaina 4.2.2020 klo 18:30, KTP-Basket vs. Ura Basket eGameStars. Ottelun tutusti kotisohville välittää Elisa Viihde Sport.

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä