Kuriton Ura kaatui Kupittaan kotikentällä

(30.10.2018) Meidän joukkue kohtasi tänään toisessa kotiottelussaan selkeästi kookkaamman BC Nokian. Aneemisuudesta kärsivä Ura joutui antautumaan vahvemmalle Nokialle luvuin 74-85 (17-23, 25-25, 23-22, 9-15).

Ottelu oli alusta alkaen tahmea esitys Uralta. Hyökkäys jäi seisoskeluksi, ja puolustuksessa kärsittiin nukahduksista. Huolimattomuus johti toistuviin menetyksiin. Vastustajan hidas herääminen otteluun piti meidän joukkueen pelissä mukana, ja viimeiselle neljännekselle mentiin viiden pisteen taka-ajoasemassa. Nokia onnistui kuitenkin hyvin omassa pelisuunnitelmassaan, ja vieraat ottivat meiltä tehokkaasti helpot korit pois. Tässä tilanteessa ei energia enää riittänyt taistelemaan voitosta, ja näin Nokia vei viimeisen neljänneksen ja samalla pelin nimeensä.

Tilastot sen kertovat: Nokian pisteet meikäläisten 22 menetyksestä jäivat vastustajan uneliaisuudesta johtuen vain kolmeentoista. Tosin meidän joukkueen nopeat hyökkäykset loistivat poissaolollaan, ja pisteet nopeista hyökkäyksistä jäivät vaatimattomasti yhdeksään.

Uran parhaana pelaajana palkittiin Aleksi Akpaso (18p.). Alen heitot upposivat tänään sekä kaukaa että vähän lähempääkin. Heitot lähtivät ennakkoluulottomasti ja hän osui neljä kertaa kaaren takaa 57 % tarkkuudella. Avery Woodson oli joukkueen paras pistemies 19 bojolla.

BC Nokian parhaana palkittiin Sean O’Mara (29p./10l./4s.).

– Voisi ottaa vastustajan nro 54 (O’Mara) peliesityksiä ja tehdä siitä kaikille vitospaikalle hamuaville videokoosteen miten pelata palloa sisällä, pohti Mikael Sandberg pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotien seuraavien päivien työmaa on joukkueemme vahvuuksien esiintuominen peleissä, ja peli-ilon uudelleen löytäminen.

– Vierailijat ansaitsivat voiton tänään. Kurittomuus paistaa meillä läpi. Toivon kipinöitä tulee, ja sitten tulee joku kuriton tilanne johon reagoidaan negatiivisesti. On tullut paljon uusia juttuja, ja tämän kaiken oppimisessa kestää hetken. Kuitenkin me ymmärretään kaikki, kuinka paljon parempia me voidaan olla kuin mitä me olemme tällä hetkellä, kommentoi Krisu.

Tilastoista poimittua (Ura Basket – BC Nokia): 

  • Vaparit 6/7 – 17/24
  • Menetykset 22 – 12
  • Levarit 38 – 39

Ottelutilastot

Tagged under

Yhteistyössä