Lauantai on juhlapäivä!

(12.10.2018) Lauantain Korisliigaottelu Ura Basket – Salon Vilpas on seuramme juhlaottelu.

Seurahistoriaa

Lauantain ottelu on seurahistoriamme ensimmäinen kotimatsi Korisliigassa. Peli on samalla Urakoriksen juhlaottelu. Näihin aikoihin tulee nimittäin kuluneeksi tasan 60 vuotta siitä, kun opettaja Jukka Tamminen käynnisti seuramme koripallotoiminnan liikuntakerhojensa osana.

Mieluinen vieras

Lauantain vieraamme Salon Vilpas on ollut meille aina läheinen ja tärkeä ystäväseura. Toivotamme Vilppaan upean kannattajajoukon runsaslukuisena tervetulleeksi juhlaotteluumme!

Vilpas mittaa identiteettimme

#MeidänJoukkue koki rökäletappion keskiviikon sarja-avauksessaan. Hätäisimmät ehtivät jo tehdä tämän perusteella varmoja johtopäätöksiä iskukyvystämme.

Vilpas on Korisliigan todellinen huippujoukkue. Se mittaa sopivasti, miten hyvin onnistumme toteuttamaan omaa identiteettiämme sarjan tässä vaiheessa.

Krisun ennakkokommentit

”Kauden kotiavaus Kupittaalla ja luvassa kiihkeä paikallisvääntö Vilpasta vastaan, toivottavasti saadaan halli täyteen! Sarja-avauksesta on otettu opiksi ja meidän pitää pystyä pitämään suoritustaso ja intensiteetti korkealla läpi ottelun, jos halutaan haastaa Vilpas”, coach Kristian Palotie linjaa ennen ottelua.

Kuva: Ville Vuorinen

Toivotamme kaikki koriksen ystävät lämpimästi tervetulleiksi Kupittaalle, kun Korisliiga vihdoin palaa Turun seudulle. Koris on parasta paikan päällä!

Yhteistyökumppanit