Lauantaina jaossa arvokkaat sarjapisteet

(22.11.2019) Kupittaan marraskuu madness tulee päätökseen lauantaina, kun luvassa on Varsinais-Suomen ”pikkuderby”. Uudestakaupungista saapuu vierailulle Korihait, joka onnistui keskiviikkona ottamaan avausvoiton päävalmentajaksi nostetun Jarno Nikulan johdolla. Avausvoitosta innostuneena Kupittaalle on saapumassa Korihait-faneja reilusti.

Meidän Ura Basket eGameStars lauantaina

Meidän Joukkue lähtee lauantaina jatkamaan hyviä kotiotteita. Kauden kuudesta kotiottelusta on voitettu kolme ja tappiot ovat tulleet koville Karhubasketille, Seagullsille sekä Pyrinnölle. Lauantaina joukkue janoaa neljättä kotivoittoa, jotta nöyryyttävä vierastappio Tampereella saadaan nollattua.

Kauden mittaan todella paljon kehittynyt Dustin Thomas on neljässä viimeisimmässä ottelussa ollut meidän paras pistemies. Korihaiden suurin puute löytyy korin alta ja tähän paikkaan myös Dustin haluaa iskeä.

Hyökkäyspäässä Meidän Joukkueella ei ole ollut suurempia ongelmia, vaan lähes joka tappiossa syy on löytynyt puolustuspäästä. Joukkueemme on ottanut omiin keskimäärin lähes 100 pistettä ottelua kohti ja onkin koko sarjan eniten omiin päästävä joukkue.

Ura Basket eGameStars pääsee lauantaina taas täydellä miehistöllä liikkeelle. Kokopano: Stephaun Branch, Trey Niemi, Tyrell Green, Dustin Thomas, Ville Hänninen, Marius van Andringa, Miikka Luosmaa, Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen, Eero Sahlberg, Atte Perttu ja Joona Airenne.

Dustin Thomas on kehittynyt kauden mittaan huikeasti. Kuva: Pekka Tenhonen

Vierailija UU-Korihait

Uudenkaupungin Korihaiden alkukausi oli erittäin haastava. Epäonnistuneet jenkkivalinnat eivät johtaneet voittoihin ja marraskuun alussa ”Ugissa” vaihdettiinkin kaksi vahvistusta. Uusina miehinä saapuneet Jalen Henry sekä Ernest Zeigler III ovat osoittautuneet edeltäjiään huomattavasti paremmiksi pelimiehiksi. Kauden avausvoitossa keskiviikkona kaksikko tekikin 51 joukkueen 89 pisteestä. Takamies Casey Benson hallitsee joukkueen tilastoja 14 pisteen, reilun 6 levypallon ja 4 syötön keskiarvoilla. Kotimaisista pelaajista Henri Ventoniemi (9,4p/5,2l) sekä Miikka Marttinen (6,6p/2,8l) urakoivat eniten.

Coach Palotien ennakko

”Takaisin Kupittaalle ja todella iso peli tiedossa molemmille joukkueille. Korihait on parantanut otteitaan valtavasti viime viikkojen aikana ja viime ottelussa kovan esityksen jälkeen vihdoin palkinto. Vastustaja tulee olemaan erittäin nälkäinen. Varmasti todella kuuma ja tunnelmallinen ottelu tiedossa.”

Kupittaalla riittää tunnelmaa. Laitetaan bileet taas pystyyn lauantaina! Kuva: Ville Vuorinen

Elisa Viihde Sportilla ottelun selostaa lauantaina poikkeuksellisesti Tapio Suomisen sijaan Korihaiden kotipeleistä tuttu Eero Siivonen.

Liput: lippu.fi

Korisliigaa Kupittaan palloiluhallilla lauantaina 23.11. klo 17:00, Ura Basket eGameStars – Korihait, Uusikaupunki

Yhteistyössä