Lauantaina Kupittaalla karhuja

(7.2.2020) Meidän Joukkueen tiistainen visiitti Kotkaan ei jälkipolville jättänyt juuri mitään kerrottavaa. Joukkuetta vaivasi haluttomuus erityisesti puolustuksessa ja ilman kunnollista puolustusta on tässä sarjassa vaikea voittaa. Onneksi usein nykyisessä Korisliigassa mahdollisuus kasvojen pesuun tulee nopeasti. Niin myös nyt kun lauantaina pelataan kotona!

Meidän Ura Basket eGameStars lauantaille

Joukkueemme etenee tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Hyvin sujuneen jakson jälkeen nämä tappiot vaikeuttavat huomattavasti matkaa kohti pudotuspelejä. Lauantaina olisi paikka ottaa maukas hyvityspala aikaisemmista otteluista, kun ainoa joukkue jota ei ole Korisliiga-taipaleella voitettu saapuu vierailulle. Edellisen ottelun ainoat onnistujat oli koko ottelun omalla tasolla pelannut Dustin Thomas (20/9) ja erityisesti toisella puoliskolla omaa potentiaaliaan jälleen väläytellyt Joona Airenne (9/3). Joonan hyvät otteet toivottavasti tuovat hänelle lisää peliminuutteja.

Jotta lauantaina voidaan taistella voitosta on Darious Motenin ja Marius van Andringan palattava tasolleen. Ammattimiehet ovat varmasti opiksi ottaneet ja tehneet tarvittavan, jotta ovat parhaimmillaan jälleen.

#MeidänJoukkue lauantaina:

Tre’Shaun Fletcher, Trey Niemi, Dustin Thomas, Ville Hänninen, Marius van Andringa, Jaytornah Wisseh, Miikka Luosmaa, Darious Moten, Lauri Hänninen, Eero Salhberg, Atte Perttu ja Joona Airenne

Korille pitää päästä. Tässä sinne on päässyt Darious Moten

Vierailija Karhubasket

Hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari Karhubasket Kauhajoelta saapuu vierailulle Varsinais-Suomeen loistavassa kunnossa sillä tämän vuoden puolella joukkue on hävinnyt vain kerran. Vuoteen 2020 Karhubasket on onnistunut nappaamaan jo maukkaan kotivoiton Suomen Cup-mestari Seagullsista sekä KTP-Basketista tiukan voiton vieraissa. Turkulaislähtöisen Janne Koskimiehen luotsaama karhuryhmä on luultavasti vielä hankkimassa yhtä vahvistusta lisää, vahvistaakseen asemiaan mestaruuden puolustuksessa.

Karhun kokoonpanosta löytyy mielenkiintoisia pelaajia turkulaisyleisölle, sillä Namika-kasvatti Eero Innamaa (3,6/1,8) ja RaiPSista koriksen alkuopit saanut Mikael Laihonen (6,0/2,6) ovat ottaneet koko ajan isompaa roolia joukkueessa. Sarjan parhaita kotimaisia korintekijöitä olevaa Okko Järveä (12,8p) ei saa päästää lämpimäksi.

Karhu täydensi miehistöään tammikuun alussa, kun sentteri Skylar Spencer (12,3/9,7) saapui ryminällä liigaan. Heti ensimmäisessä ottelussaan Spencer blokkasi vastustajan neljä kertaa ja vastaavasti hyökkäyspäässä koriraudat olivat lujilla. Spencerin blokkikeskiarvo 2,3 on omaa luokkaansa tämän kauden Korisliigassa. Laituriosastolle Koskimieheltä löytyy heittää Samuel Givens (16,8/5,3) ja Juan Davis jr. (5,9/4,7). Takakentällekin vielä riittää laatua kun pelinjohdosta vastaavat tammikuun pelaaja Cameron Jones (16,2/5,4/2,4) sekä Bojan Sarcevic (8,3/2,9/4,8).

Joona Airenne parantaa jatkuvasti ja oli parhaimmistoa viime ottelussa

Viimeinen kotipeli ennen maaottelutaukoa

Lauantainen ottelu on Ura Basket eGameStarsin ainut kotipeli kolmeen viikkoon, sillä ensi viikolla alkaa maaottelutauko ja seuraavan kerran joukkue on kotiparketilla vasta helmikuun lopulla. Nyt siis mukaan kannustamaan #MeidänJoukkuetta vielä kerran ennen lepo- ja harjoittelutaukoa!

Veikkauskortilla otteluun kaksi yhden hinnalla! Etu lunastetaan lipunmyyntipisteestä paikan päällä. Lisätiedot: veikkaus.fi

Korisliigaa lauantaina 8.2. klo 17:00 Kupittaan palloiluhallilla, Ura Basket eGameStars – Karhubasket, Kauhajoki.

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä