Lauantaina Loimaalle päättämään kausi

Ensimmäinen liigakarsintaottelu oli yksipuolinen näytös ja peli oli hyvin nopeasti ohi. Se peli on nyt historiaa. Sama intensiteetti on otettava ekasta pelistä mukaan, jotta urakkaa ei tehdä liian vaikeaksi.

Isäntä Bisons

Torstaina Loimaan korisylpeys oli todella kesy ensimmäisellä puoliajalla, eikä haastanut #MeidänJoukkuetta millään tavalla. Lauantaina biisonilauma on varmasti täysin eri asenteella mukana ja taistelee voitosta tosissaan. Erityisesti Bisons odottaa enemmän Lahti-kasvateilta Esko Salonen ja Juho-Matti Henttonen. Kumpainenkin saivat kasaan 5 pistettä edellisessä pelissä ja avausviisikon miehinä heiltä odotetaan paljon enemmän. Myös jenkkikaksikko Marcus Whiten ja Alex Fosterin on oltava alusta asti pelipäällä, jotta biisonit voivat taistella voitosta. Bisonsin kenties tärkein pelaaja Ville Karvonen on edelleen pois aivotärähdyksen takia. Hyvän kauden pelannut Rasmus Marttinen lämmitteli torstaina, mutta ei lopulta pelannut. Mielenkiintoista olisi nähdä mies parkilla myös pelikellon käydessä.

Kapteeni Sahlberg johdattaa esimerkillään edarin myös ensi kaudeksi Korisliigaan

#MeidänJoukkue laittamaan sarjan poikki

Torstainen esitys oli #MeidänJoukkueelta murskaava. Ns. Monnari-moodi siivitti joukkueen huippusuorituksiin. Pelkästään ensimmäisellä neljänneksellä 10 kolmen pisteen koria on huimaava suoritus. Lauantaina on varmasti luvassa täysin erilainen ottelu ja joukkueen onkin syytä olla valmiina pelaamaan alusta asti. Mikäli isännät päästetään peliin mukaan voivat he raivoisan kotiyleisönsä avustuksella haastaa meidät tosissaan. Puolustuksen on toimittava samalla tavalla kuin edellisessä ottelussa. Vastustajalle ei saa antaa helppoja nostoja korin alta vaan on pakotettava heidät vaikeisiin hyppyheittoihin. Hyökkäyspäässä samanlaisen pöljän päivän toistaminen on hyvin vaikeaa, joten esimerkiksi Jesse Perryn palveluksista on varmasti toisella tavalla tarvetta kuin edellisessä ottelussa.

Meidän kokoonpano lauantaina sama kuin torstaina: Gullichsen, Skamo, Niemi, Sandberg, L.Hänninen, Sahlberg, Croone, Airenne ja Perry.

Päävalmentaja Kristian Palotie ennakoi ottelua seuraavasti:

”Meillä mahdollisuus laittaa sarja pakettiin ja varmistaa Korisliiga -paikka.

Meiltä vahva esitys Littoisissa, mutta Bisons löysi ottelun toisella puoliajalla muutaman asian, joka meitä vastaan toimi, joten on meilläkin asioita vielä mitä hioa.”

Jesse Perry ei vielä ole näyttänyt parastaan Bisonsille.

#Uraperhe joukkueen tueksi Loimaalle!

Lauantainen ottelu on toivottavasti viimeinen ottelu tällä kaudella ja #MeidänJoukkue haluaakin kaikki kannattajansa mukaan, jotta saadaan yhdessä kaudelle hieno päätös.

Liigakarsintaa lauantaina 27.4. klo 18:00 Loimaan liikuntahallilla, LoKoKo Bisons-Ura Basket. Tuu mukaan!

Kuvat: Hannu Tuominen

Yhteistyössä