Lauantaina Seagulls Vantaalla

(25.1.2019) #MeidänJoukkue pelaa neljän ottelun mittaisen vieraskiertueensa päätösmatsin lauantaina Helsingin Seagullsia vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Vantaan Energia Areenalla.

Turbulenssia

Seagulls on Ura Basketin lailla kokenut melkoista turbulenssia kauden mittaan. Peräti neljä amerikkalaispelaajaa on syystä tai toisesta jo ehtinyt vaihtaa maisemaa, mutta nyt joukkue lienee saanut oikeanlaiset vahvistukset riveihinsä.

Tarkkakätinen Wayne Blackshear on meille uusi tuttavuus. Hän oli alkukaudesta pitkään loukkaantuneena ja siten poissa kokoonpanosta edellisten kohtaamistemme aikaan. Toivuttuaan hän on nopeasti osoittanut tehokkuutensa.

Seagullsin kotimaisista pelaajista teräsmies Tuukka Kotti takoo ilta toisensa jälkeen sarakkeeseensa tupla-tuplat. Ricky Waxlax, 19, on kohonnut tämän kauden aikana joukkueensa runkopelaajaksi.

Ville Hänninen

Pelitavaltaan Seagulls poikkeaa omasta joukkueestamme melkoisesti. Helsinkiläiset pyrkivät pelaamaan erittäin kontrolloidusti ja pitämään visusti huolta pallosta. Edellisissä kohtaamisissa Ura Basketin vapaamuotoisempi pelitapa on tuottanut heille hankaluuksia.

Lunastaako Jesse Perry odotuksemme?

Oma joukkueemme on kulkenut Malik Dimen poistuttua varjojen mailla. Karachi Edo ei valitettavasti ollut ratkaisu ongelmiimme. Odotuksemme kohdistuvatkin nyt uusimpaan tulokkaaseen Jesse Perryyn. Häneltä odotamme vahvaa levypallo- ja palloscreenipelaamista sekä ennenkaikkea voittajan asennetta. Toivomme hänen esimerkkinsä sytyttävän joukkueemme uudelleen osaamisensa tasolle.

Avery Woodson

Ricoh-turnauksen juhlaottelu

Lauantain Korisliigapeli on juniorien Ricoh-turnauksen 20-vuotisen taipaleen juhlaottelu. Junnuturnauksen järjestäjä Vantaan Pussihukat tekee yhteistyötä Helsinki Seagullsin kanssa ja saa turnauksensa liki 3000 junioripelaajan sisäänpääsyn otteluun maksutta.

Ura Basketista Ricoh-turnaukseen osallistuu kuusi juniorijoukkuetta, jotka tulevat lauantaina varmasti paikan päälle kannustamaan #MeidänJoukkuetta raivoisasti.

Krisun ennakkokommentit

”Uusi mies mukana ja uskomme, että Jesse tuo meille ihan uudenlaisen syvyysuhan, joka luo tilaa meidän takamiehille. Seagullsilla myös muutoksia tapahtunut paljon ja nyt näyttää, että nimenomaan mestaruuskandidaatista voidaan puhua. Hieno testi meille!” Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie painottaa.

Korisliigaottelu Helsinki Seagulls – Ura Basket alkaa Vantaan Energia Areenalla lauantaina 26. tammikuuta kello 19.30.

Ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa myös Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä