Lauri Hänninen jatkaa edustusjoukkueessa

Ura Basket on tehnyt ensi kautta 2023-24 koskien jatkosopimuksen Lauri Hännisen kanssa, jolle tuleva kausi on jo kuudes peräkkäinen divarijoukkueemme mukana. Päättyneellä kaudella 2022-23 Lauri oli joukkueemme tehokkain pisteidentekijä 20,9 pisteen keskiarvolla, kun otetaan runkosarja ja playoffit laskelmissa huomioon. Tällä hän ansaitsi myös koko M1B sarjan viidennen sijan pistetilastoissa.

– Hyvällä fiiliksellä lähdetään ensi kauteen! Viime kaudella saatiin rakennettua paljon hyvää ja jatketaan nyt samaa työtä eteenpäin. Henkilökohtaisena tavoitteena on ensi kaudella kehittyä erityisesti pelitilanteiden lukemisessa. Haluan on olla parempi myös puolustuspäässä. Joukkueen tavoitteesta pitää jutella vielä äijien kanssa yhteisesti kun saadaan joukkue taas kasaan. Näen joka tapauksessa, että lähdetään kärkisijoista kamppailemaan, Lauri kertoo.

– Kesällä mulla on suunnitelmissa treenata monipuolisesti fysiikkaa ja lajijuttuja, mutta tietenkin myös kerätä virtaa ensi kautta varten. Hyvää meininkiä on ollut myös Jukan ja Antin vetämissä edarin ja junnujen yhteisissä kesätreeneissä. Siellä on monia lahjakkaita junnuja, jotka tekee hommia kovalla asenteella.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Jukka Valpola on tyytyväinen sopimukseen:

– Olen erittäin iloinen, että Lauri päätti jatkaa meillä. Hänen esimerkkinsä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin on erittäin tärkeä nuorille pelaajillemme. Lauri näyttää omalla tekemisellään, että millä tasolla päivittäisen harjoittelun intesiteetin tulee olla jotta pelaaja voi kehittyä.

Miesten edustusjoukkueen rakentaminen on nyt kovaa vauhtia käynnissä. Kokeneempien aikuispelaajien rinnalle tullaan nostamaan myös junioreita hakemaan kokemusta aikuisten peleistä ja harjoitteluympäristöstä.

Yhteistyössä