Liikuntaleikkikoulu

liikkariOnnistumisen elämyksiä liikuntaleikkikoulussa
Liikuntaleikkikoulun tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä ja palloa. Joka neljännellä tunnilla liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa. Monipuolisen sisällön kautta lapsi saa hyvän pohjan lajitaitojen oppimiseen. Liikuntaleikkikoulu ei ole mihinkään lajiin sidottu, eikä siellä harjoitella mihinkään tiettyyn lajiin.

Koulutetut ohjaajat takaavat laadun ja turvallisuuden
Liikuntaleikkikoulua ohjaavat koulutuksen saaneet aikuiset ohjaajat. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan. Tuntien sisältö on rakennettu lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Ammattitaitoiset ohjaajat, lasten materiaalit ja hauskat yhteistunnit oman vanhemman kanssa ovat toiminnan laadun tae.

Lasten perusliikuntataidot kuntoon
Liikuntaleikkikoulun ehdoton valtti on lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut suunnitelmalliset tuntiohjelmat ja koulutetut aikuiset ohjaajat. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii monipuolisesti liikunnan perustaidot ennen kouluikää ja lajitaitojen harjoitteluun siirtymistä

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii:

  • Oman kehon hallintaa
  • Liikunnan perusliikkeitä
  • Oikeita käsitteitä liikunnan kautta
  • Tekemään yhdessä
  • Oivaltamaan itse ja kokemaan onnistumisen elämyksiä!

Liikuntaleikkikoulut 

  • maanantaisin Piispanlähteen alakoulussa,
  • tiistaisin 7.1.2020 alkaen perheliikkari Koroisten koulussa Piikkiössä,
  • keskiviikkoisin Kotimäen Ristikallion koulussa Littoisissa.

OSALLISTUMISMAKSU
Kauden 2019-2020 osallistumismaksu on 180 €, joka sisältää koulutetun ohjaajan ohjauksen, materiaalit, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Kevään perheliikkarin osallistumismaksu on 100 €. Perheliikkari suuntautuu 2-3-vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa.

ILMOITTAUTUMISET

Piispanlähteen alakoulu

Perheliikkari Koroisten koulussa

Ristikallio

Ilmoittautumispalvelun tarjoaa Lyyti.

LISÄTIETOJA
Ura Basket
044 240 3376
toimisto(at)urabasket.fi

Yhteistyökumppanit