Lisää Karhua tiedossa

#MeidänJoukkue palaa tositoimiin keskiviikkona, kun kohtaamme toiseen kertaan tällä viikolla Karhu Basketin. Pienellä rotaatiolla maanantaina operoinut Karhu voitti ottelun erityisesti korin läheisyydessä. Liigajengimme on syytä olla kovempia ja halukkaampia, ettei hallitseva mestari pääse isottelemaan samalla tavalla.

Isäntä Kauhajoki

Kuten niin moni muukin joukkue, niin myös Karhu Basket, on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista. Maanantaina esimerkiksi Varsinais-Suomesta koripallouransa aloittaneet Mikael Laihonen ja Eero Innamaa istuivat lämmittelyasut päällä penkillä ja joukkue pelasi 7 miehen rotaatiolla. Lisäksi Antti ”Jumppa” Niskanen loukkasi hieman kättään pelissä, joten pelin loppu Karhun piti mennä todella pienellä miehistöllä.

Päävalmentaja Jussi Laaksolla on keskiviikkona heittää kova jenkkinelikko Jones-Rougeau-Singleton-Mangano, joista jokainen oli maanantaina toisella kymmenellä pisteissä. Tähän kun lisätään viime vuoden finaalien MVP bosnialais-suomalainen Bojan Sarcevic sekä erityisen kovaa tammikuuta pelaava Okko Järvi niin kasassa on todella laadukas kuusikko Korisliigaan. Keskiviikkona loukkaantumisesta toipuvan Innamaan pitäisi olla pelaavassa kokoonpanossa mukana. Sen sijaan Niskasen tilanne selviää vasta ottelun alla. Laihonen on todennäköisesti sivussa.

Mahtavaa tammikuuta pelaava Okko Järvi, sekä muu Karhu-miehistö on pidettävä poissa korin alta

Ura Basket haastajana Pohjanmaalle

Jesse Perryn liityttyä mukaan Uraan on joukkue nyt kasassa ja luultavasti siinä muodossa, jossa se tullaan näkemään loppukauden. Kun joukkue alkaa päästä paremmin kartalle toistensa tekemisestä on odotettavissa pikkuhiljaa paranevia otteita. Onkin syytä odottaa että 12 miehen kokoonpanolla Kauhajoelle matkaava joukkueemme ottaa seuraavan askeleen taas eteenpäin. Jenkeistä erityisesti Jessellä ja Doug Wigginsillä oli maanantaina vaikeaa ja heidän onkin astuttava paremmin esiin jatkossa.

Jesse Perryllä on tiedossa hikinen iltapuhde

3 pointtia

  • Kovuus korilla. Helpot nostot ja levypallot pois vastustajalta
  • Isompi rotaatio. #MeidänJoukkueen on pidettävä tempoa yllä keskiviikkona ja pyrittävä sekoittamaan Karhun viisikkopelaamista nopeasti vaihtuvilla tilanteilla
  • 3 pisteen heitot. Vapaista paikoista on syytä rankaista vastustajaa ja liikkeen kautta on pyrittävä luomaan entistä parempia heittopaikkoja

Korisliigaottelu Karhu Basket – Ura Basket Kauhajoen liikuntahallilla keskiviikkona 30. tammikuuta kello 18.30.

Ottelu on katsottavissa myös Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Yhteistyössä