M55 mukana kansainvälisessä FIMBA-turnauksessa

(24.7.2019) Vielä ennen elokuun Tallink Tournamentia, koripallon junioreiden perinteikästä kauden avausturnausta, järjestetään Espoossa 15. FIMBA World Maxibasketball turnaus.  

Turnaus koostuu yhteensä 17 ikäluokasta naisten ja miesten sarjoissa. Nuorimmat ovat 30 vuotiaita ja vanhimmat jopa 80 vuotiaita. Kisat järjestetään Tapiolan Hongan toimesta, ja ne tuovat Espooseen 4000 pelaajaa ja kisavierasta. Eri joukkueissa voi nähdä entisiä maajoukkuepelaajia, myös Suomesta. Kotimaisia joukkueita on mukana eri sarjoissa yhteensä 20 joukkuetta.

Meidän viisvitosilla vastassa Ukraina, Saksa ja Meksiko

Ura Basketilla on ilo osallistua turnaukseen M55-sarjassa. Alkulohkossa kohdataan Ukrainan, Saksan ja Meksikon joukkueet.  Sarjan kansainvälisyyttä lisää joukkueet muun muassa Argentiinasta, Brasiliasta, Chilestä, El Salvadorista, Uruguaysta ja Italiasta!

Meidän viisvitoset lähtevät kisoihin tutulla M55-joukkueen rungolla, jota on vahvistettu Kisiksen ja Lahden suunnasta. Joukkueessa on mukana muun muassa Ura Basketin seuraikonit Lehtolan Reijo sekä Suomen Jari. Levypallotaisteluihin löytyy maajoukkuekokemusta sentteri Petteri Voutilaisen ulottuvuuksien kautta. Ura Basketin muutama vuosi sitten SM-mitaleita hankkimasta joukkueesta on mukana 8 pelaajaa. 

Vahvistuksista mainittakoon etenkin Kisiksen vahva korinaluspelaaja Antti Aurila ja pantteritaustainen monipuolinen Jukka Lehtovuori. Myös Turusta saatiin toivottu tärkeä palanen joukkueeseen, kun kokenut entinen maajoukkuepelaaja Pekka Kurvinen innostui lähtemään kisoihin mukaan. Otteluiden coachaamisesta vastaa Urassakin edustusjoukkuetta valmentanut Rainer Pietinaho

Tervetuloa mukaan kannustamaan!

Turnaus alkaa lauantaina 27.7. ja päättyy 4.8. Kaikki pelit pelataan Espoossa. Joukkueemme pelaa alkusarjan pelit 27.7. klo 13.30 Ukrainaa, 28.7. klo 12.30 Saksaa ja 29.7. klo 12.30 Meksikoa vastaan.  Tarkemmat tiedot pelipaikoista ja niiden sijainnista sekä livestreamauksesta löytyy FIMBA:n nettisivuilta.

Tagged under

Yhteistyössä