Mainio mitalisaalis junnujen aluefinaaleissa

(25.4.2022) Ura Basket saalisti ennätykselliset kymmenen mitalisijaa Läntisen alueen junioreiden finaalipeleissä, kruununa U14- ja U11-sarjojen mestaruudet.

Vilkas viikonvaihde

Kaarinan liikuntasaleilla riitti viikonvaihteessa vipinää, kun seuramme järjesti vanhempien minien sekä nuorempien minipoikien I-divarin lopputurnaukset. Valkeavuoressa pelattiin otteluita kiihkeään tahtiin kahdella kentällä useassa sarjassa, ja siten yleisöäkin oli paikalla satamäärin.

U14 kahmi kultaa ja pronssia

Ura-08 pelasi I-divisioonan finaalipelit sunnuntaina Turussa Peltolan ammatti-instituutissa. Joukkueemme teki kentällä selvää jälkeä voittamalla välierässä Tampereen Pyrinnön numeroin 113–54 ja finaalissa Turun NMKY:n 95–48.

Kakkosdivarin finaalit pelattiin samanaikaisesti Nokialla. Meidän nollakasien toinen joukkueemme hävisi siellä välieränsä BC Nokialle, mutta voitti pronssiottelussa Turun NMKY:n 14 pisteellä.

”Olemme viime viikkoina tehneet useita vaativia puolustusharjoitteita, ja tänä viikonloppuna kaikki toimi kyllä tosi hienosti. Joukkueittemme yhteishenki ja taistelutahto on nyt kerrassaan mahtava”, valmentaja Jari Suomi kehui otteluiden jälkeen.

U12 pokkasi kahdet pronssimitalit

U12 eli vanhemmat minipojat pelasivat finaaliottelunsa Valkeavuoren liikuntahallissa, toinen I-divarissa ja toinen II-divarissa.

Runkosarjansa puhtaalla pelillä voittanut I-divarin joukkueemme hävisi hieman yllättäen kolmen joukkueen finaalitapahtumassa kummatkin ottelunsa ja sijoittui siten lopulta kolmanneksi.

Kakkosdivarin välierän toinen joukkueemme hävisi niukasti, mutta voitti BC Nokian pronssiottelussa selvin numeroin.

WU12 hopealle

Kuva: Pekka Tenhonen

Tyttöjoukkueemme voitti välierässään forssalaisen Feeniks Basketin viidellä pisteellä. Loppuottelussa Turun Riento oli kuitenkin selvästi parempi. Saavutuksena tytöille kuitenkin hienosti hopeamitalit.

Kuva: Pekka Tenhonen

U11-peleissä suurta draamaa

U11-joukkueemme pelasivat alueen I-divaria komeasti kahden tasavahvan joukkueen voimin ja selviytyivät kumpikin lauantain aluefinaaleihin Piispanlähteen yläkoululla. Ura White voitti keskinäisen välierän ja selviytyi loppuotteluun.

Ura Red-joukkueemme koki pronssiottelussaan urheilun suurta draamaa. Joukkueemme hävisi pelin kahdella pisteellä, kun vastustaja upotti ottelun viimeisellä sekunnilla kolmen pisteen korin…

Loppuottelu oli samanmoinen jännitysnäytelmä. Tällä kertaa vastustajan viimesekunnin heittoyritys ei osunut, ja joukkueemme pääsi juhlimaan makeaa yhden pisteen voittoa ja mestaruutta.

Nollakasien kolmas joukkue oli sekin selviytynyt II-divarin finaaleihin Porissa. Välierässä ja pronssiottelussa oli kuitenkin tyytyminen tappioihin.

Lisää mitaleja

Kahta viikkoa aiemmin pelattiin muiden ikäluokkien finaalit. U16-joukkueem hävisi Uudessakaupungissa välieränsä kahdella pisteellä, mutta voitti pronssiottelunsa selvin numeroin.

U13 hävisi puolestaan I-divarin loppuottelunsa kotijoukkue BC Nokialle, mutta toinen joukkueemme voitti II-divarin pronssiottelunsa Porissa.

Komean mitalitaulukkomme täydensi WU1O-tytöt, jotka voittivat II-divarin pronssiottelunsa Salohallissa selvin numeroin.

Kaikkiaan seuramme saavuttivat kevään aluefinaaleissa siis peräti kymmenen mitalisijaa!

Ura Basket ylpeänä kiittää joukkueitamme taustahenkilöineen erinomaisesti sujuneesta kaudesta!

enclosure:
https://urabasket.fi/wp-content/uploads/2022/04/VID-20220425-WA0001.mp4 20176161 video/mp4

Yhteistyössä