Makea kotivoitto Korismaanantaina

(16.12.2019) #MeidänJoukkue pystyi puristamaan makean kotivoiton KTP-Basketista Korismaanantain trillerissä.

16.12.2019 Ura Basket eGameStars – KTP-Basket 82 – 77 (19 – 17, 22 – 15, 22 – 21, 19 – 24)

Ottelun juoni oli alusta asti selvä. Isokoiset kotkalaiset pelasivat palloa systemaattisesti korin tuntumaan ja survoivat sieltä palloa pömpeliin.

Vastaavasti sitten vieraat puolustivat sangen flegmaattisesti, ja meikäläisille jäi paljon heittotilaa kaaren takaa. Lopulta meille kertyikin kolmen pisteen heittoyrityksiä jopa enemmän kuin kakkosia.

Ottelun alkupuolisko sujui oman joukkueemme hienoisessa hallinnassa, kunnes juuri ennen taukoa onnistuimme viemään 12 – 2-runin muutamalla näyttävällä korilla.

Puoliajan jälkeen ottelu jatkui tasaisena. KTP tuli muutamaan otteeseen aivan tuntumaan, mutta joukkueestamme löytyi aina vaikeilla hetkillä onnistujia. Tärkeät ”ei kenenkään-pallot” jäivät ratkaisuhetkillä hienosti taistelutahtoisen joukkueemme haltuun. Lopussa laitoimme vielä kaikki tärkeät vapaaheitot varmasti pussiin.

Uuudistunut ilme lämmitti

#MeidänJoukkueen uudistunut ilme lämmitti kotikatsomon mieltä. Varsinkin tiivistynyt puolustuspelaaminen on erityinen ilon aihe. Vastustajan pitäminen 77 pisteessä antoi meille maanantainakin mahdollisuuden voittaa ottelu.

Kokeneena pelinjohtajana Jaytornah Wisseh (20/3/8s) osaa kontrolloida ja rytmittää joukkueemme peliä. Tarvittaessa hän myös viimeistelee hyökkäyksiä näyttävästi.

Dustin Thomas (23/17) palkittiin joukkueemme parhaana. Hän pääsi nautiskelemaan useasti varsinkin Wissehin upeista syötöistä.

Atleettinen Darious Moten (15/4) on joukkueellemme tärkeä lenkki kummassakin kenttäpäädyssä.

Marius van Andringa (16/2) säilyttää korkean tasonsa ottelusta toiseen.

Joona Airenne (5/1) pelasi vähät minuuttinsa jälleen tehokkasti. Hän ansainnee jatkossa lisää peliaikaa.

KTP vuoristoradalla

Kotkalaisten kausi on ollut vuoristorataa. Loistoesityksiä on seurannut usein vaatimattomia matseja. Maanantaina oli jälkimmäisen vuoro. Joukkue oli coach Kamisen harmiksi kumman hengetön.

Cullen Russo (27/11) on erittäin hyvä pelaaja. Hän tulee kauden mittaan aiheuttamaan vielä hankaluuksia kaikille vastustajille.

Tilastojen kertomaa

KTP voitti tehotilaston 89 – 83; (harvoin hävinnyt joukkue voittaa tämän kategorian)

KTP voitti levypallot 44 – 36

KTP voitti pisteet 3 sek. alueelta 56 – 38

Ura voitti pisteet nopeista hyökkäyksistä 23 – 3

Ura voitti pisteet penkiltä 31 – 12

Krisun kommentit

”Voitto oli nasta. Niinkuin Elisa Viihteen haastattelussa sanoin, niin vihaan pelata tätä joukkuetta vastaan. He ovat ihan jäätävän kokoisia ja kyllä siinä harmaita hiuksia tulee, millä keinoin heitä pystyy estämään. Mutta ehkä kuitenkin, vaikka me jäimme kiloissa pienemmäksi, niin pelattiin muutama tilanne tänään vähän isommalla sydämellä. Kohdistettiin oikeisiin asioihin energia”, Ura Basket eGameStarsin päävalmentaja Kristian Palotie huokaili ottelun jälkeen tyytyväisenä.

Meidän Ura Basket eGameStars pelaa seuraavan kotiottelunsa Kupittaalla maanantaina 30. joulukuuta kello 18.30. Silloin vieraaksemme saapuu BC Nokia. Tervetuloa!

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä