Malik Dime siirtyy Bulgariaan

(18.12.2018) Ura Basketin sentteri, 206-senttinen senegalilaistaustainen Malik Dime siirtyy joulukuussa Bulgariaan. 

Päävalmentaja Kristian Palotie näkee Malikin siirtymisessä Bulgariaan kahta puolta: seuran tavoite on auttaa nuoria pelaajia eteenpäin urallaan, ja toisaalta oikeanlaisen seuraavan askeleen löytäminen.

-Koen, että tehtävämme on kannustaa ja auttaa pelaajia ottamaan seuraava askel, kun sellainen on tarjolla. Toisaalta Korisliiga on osoittanut olevansa sarjan parhaille pelaajille ilmasilta Euroopan suursarjoihin, esimerkiksi Saksan BBL:ään, Ranskaan, VTB-liigaan tai muualle. Oma mielipiteeni on ehdottomasti se, että tämänlainen olisi pitänyt ja voinut olla seuraava siirto Malikille, kommentoi Palotie.

-Olen luonnollisesti pettynyt tähän lopputulokseen. Toivon olevani väärässä, ja että siirto osoittautuu Malikille hyväksi.

Malik Dime on yksi ainutlaatuisimpia pelaajia Korisliigan historiassa, ja olemme seurana kaikesta huolimatta kiitollisia siitä, että pääsimme hänet Ura Basketin paidassa näkemään. Malik palveli seuraa ja joukkuetta esimerkillisesti heti ensimmäisestä päivästä, kun hän meille saapui.

-Samaa pelaajaa emme varmasti tule löytämään ja nyt avarramme katsetta, kun korvaajaa etsitään, pohtii Palotie.

Kuva: Ville Vuorinen

Tagged under

Yhteistyössä