Matin seuraava pysäkki Romaniassa

(16.8.2017) Ura Basketin kasvatti Matti Nuutinen, 27 siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Romanian pääsarjaa BCM U Pitestin riveissä.

Kovia satsauksia

Pitesti on isokokoinen ja kansainvälinen joukkue. Matin uudet joukkuetoverit tulevat muun muassa Amerikasta, Ukrainasta ja Makedoniasta.

”Enpä vielä paljon tiedä tulevista pelikavereistani ja valmentajankin kanssa olen ehtinyt jutella vasta puhelimessa. Jukka Toijalalla ja Junnu Leellä on kuitenkin kokemusta Romanian sarjasta, ja heidän näkemyksensä auttoivat minua seuran valinnassa”, Matti kertoo.

”Seura on tehnyt kovia satsauksia tulevaa kautta varten, ja haluan tietysti auttaa joukkuettani nousemaan sarjan kärkikahinoihin ja sitä kautta seuraavaksi kaudeksi aina eurosarjoihin saakka.”

”Kiva tietysti on, että seura-asiani ratkesi näin sopivasti ennen EM-kisoja, ja voin keskittyä maajoukkuetoimintaan täysillä”, Matti myöntää tiiviin maajoukkueohjelmansa tauolla.

Eurobasket.com uutisoi

Pelipaita huutokaupataan

Matin nimikirjoituksella varustettu maajoukkuepaita huutokaupataan Sudenpesä-tapahtumassa 31.8. Monnarilla. Matti on mahdollista tavata myös livenä lauantaina 2.9. Suomi – Slovenia–ottelun jälkeen Hartwall Areenalla. ”Jos vaan olen kisajoukkueessa, yritän varmasti tulla pelin jälkeen faneja tapaamaan”, Matti lupaa.

Matti Nuutinen Summer Camp 2018

Tämän kesän Matti Nuutinen Summer Camp onnistui erinomaisesti. Ensi kesän leirin ajankohta tulee kuitenkin vaihtumaan. Maajoukkueemme valmistautuu nimittäin ensi kesäkuussa tiiviisti MM-karsintoihin, ja ratkaisevia otteluita pelataan aikaikkunassa 25.6. – 3.7.

MM-karsintasysteemi

”Noitten matsien jälkeen olisi kiva vähän huilatakin, mutta heinäkuun loppupuolella alkaa taas olla virtaa. Palaamme tähän leiriasiaan vuodenvaihteen jälkeen”, Matti linjaa lopuksi.

Ura-perhe ylpeänä onnittelee Mattia tuoreesta sopimuksesta ja toivottaa rutkasti menestystä maajoukkuepeleihin!

Yhteistyössä