Matti Nuutinen Coach Palotien Campin tähtivieraana

(1.8.2018) Matti Nuutinen ilahdutti korisleiriläisiämme keskiviikon vierailullaan. Matti opetti syöttötaitoja, kertoi korisurastaan sekä vastaili lasten kysymyksiin.

Taitojen hiomista

Keskiviikon leiripäivä käynnistyi Mira Virran johtaman alkulämmittelyn ja –leikin merkeissä. Sen jälkeen nelikymmenpäinen lapsikatraamme jatkoi yksilötaitojensa hiomista kokeneiden juniorivalmentajiemme johdolla. Session lopuksi jalostimme taitoja pelinomaisissa tilanteissa.

Juho Kailio opetti ja valvoi tarkasti suojattejaan.

Tärkeitä teemoja

Lounastauon jälkeen keskustelimme luennolla, mitä kaikkea joukkuepelaaminen ja liikunta yleensä opettavat ihmiselle.

”Pelivuosieni aikana olen oppinut entistä paremmin ymmärtämään ja kunnioittamaan eri kulttuureita ja ihmisiä. Urheilu on myös auttanut minua suhtautumaan armollisemmin virheisiini ja pääsemään yli epäonnistumisista”, Matti Nuutinen pohdiskeli.

”Urheileminen opettaa ihmiselle edullisten terveysvaikutusten lisäksi muun muassa kykyä asettaa ja ponnistella kohti tavoitteita. Urheilun kautta oppii myös keskittymään ja sietämään paineita”, pitkän pelaajauran tehnyt Kimmo Vyyryläinen muistutti tarkkaavaiselle kuulijakunnalleen.

Kesän paras leiri

Iltapäivällä pelasimme jälleen pienpelejä eri kokoonpanoin ja jatkoimme vaparikisoja.

Tärkeä loppuvenyttely Miran johdolla.

”Olen ollut tänä kesänä neljällä eri leirillä, ja tämä leiri on kyllä kaikista paras!” 9-vuotias Seve Korpijärvi tokaisi päivän päätteeksi.

Suurkiitos vierailustasi, Matti!

Yhteistyössä