#MeidänJoukkue hyytyi loppiaisen pakkasissa

(7.1.2016) #MeidänJoukkue hyytyi hyvän alun jälkeen kummasti keskiviikon kotiottelussaan. Helsingin NMKY oli loppupelissä nälkäisempi ja vei ansaitusti sarjapisteet mukanaan.

6.1.2016 Miesten I-div. Ura Basket – HNMKY 72 – 79 (31 – 17, 17 – 16, 8 – 19, 16 – 27)

Uran aloitus oli komea. Hyvän puolustuspelin jälkeen nopeat hyökkäykset vyöryivät onnistuneesti, ja puolenkentän hyökkäyksissä pelaajat malttoivat jakaa ekstrapasseja vapaisiin heittopaikkoihin. Hetkessä Ura johti jo peräti 13 – 0. Vähitellen helsinkiläiset kuitenkin tointuivat tyrmäyksestä, ja kotijoukkueen korinteko alkoi pahaenteisesti tökkiä.

Puoliajan jälkeen hesalaiset alkoivat vaihtaa palloskriineissä. Ura ei osannut hyödyntää näin syntyneitä mismatcheja, vaan joutui toistuvasti turvautumaan pakotettuihin hyppyheittoihin. Toisessa kenttäpäädyssä meikäläisten puolustuspelaaminen passivoitui, ja vieraat alkoivat voittaa 1 vastaan 1-tilanteita solkenaan.

Päätösneljänneksellä HNMKY siirtyi johtoon. Uran Jussi Kukkonen (5/2) nosti päätösminuutilla joukkueensa vielä pisteen edelle, mutta helsinkiläisten kapteeni Kaius Oljemark (11/0) kuittasi välittömästi onnistuneella kolmen pisteen heitollaan. Meikäläiset epäonnistuivat viimeisissä pallonhallinnoissaan, ja vastustaja pääsi kaunistelemaan loppunumerot vapaaheittoviivalta.

Joona Forsström (15/2) oli kotijoukkueen valopilkku. Hän loisti alkupelissä näyttävillä lay-upeillaan ja tarkoilla kaukoheitoillaan. Santeri Latvala (19/6/4s) pääsi myös omalle tasolleen, mutta muille meikäläisille jäi rutkasti parantamisen varaa.

Ottelutilastot Basket.fi:ssä

Ura Basketin seuraava kotiottelu on sunnuntaina 24. tammikuuta kello 17.00. Silloin Littoisiin saapuu vieraaksi Espoon Basket Team. Tervetuloa!

Lehdistötilaisuus:

Yhteistyössä