#MeidänJoukkue isännöi BC Nokiaa monnarilla

Ura Basketin tiivis tammi-helmikuun vaihde jatkuu taas keskiviikkona kun vierailulle Littoisten kotipesään saapuu BC Nokia. Kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat tällä kaudella päättyneet näätien voittoon, joten nyt on aika ottaa avausvoitto Nokiasta Korisliigassa.

Eldar Skamolta löytyy toistasataa Korisliiga-ottelua BC Nokian pelipaidassa

Muutoksia ja loukkaantumisia vierailla

Kahdessa aikaisemmassa ottelussa nokialaisten pelinjohdosta ovat vastanneet Vuk Malidzan sekä Johnathan Hudson. Kumpikin on jo jättänyt Nokian taakseen ja tällä hetkellä ykköstakamiehenä toimii Jalek Felton. Feltonin pelikunto on vielä tiistaina epävarmaa. Korin alle vierailijalla onkin sitten heittää sarjan kovin kaksikko kun lokakuun pelaaja Sean O’Mara ja kolmatta kautta Nokia-paidassa pelaava Dragan Labovic täyttävät tehokkaasti kolmen sekunnin alueen. Näiden herrojen hidastaminen ja haastaminen ovat ottelussa avainasemassa.

Laitureiksi coach Ville Tuomisella on heittää lupaavat Niko Mattila sekä Aapeli Alanen. Kumpikin pelaa keskimäärin yli 25 minuuttia ottelua kohti. Lisäksi laituriosastolta löytyy Juan Davis jr., joka aloitti kauden 1B-divisioonasta Raholan riveistä, mutta nokialaisten loukkaantumishuolien jälkeen onnistui vakiinnuttamaan paikkansa Korisliigassa. Davis on väkivahva tupla-tupla-rohmu, joka tarvittaessa osuu myös kaaren takaa.

Ale on toipunut ja menee joka ottelussa eteenpäin

Jatkuvasti parantava #MeidänJoukkue

Kolmen viikon ottelu taisi tehdä hyvää edustusjoukkueemme itseluottamukselle. Jokaisessa ottelussa otettiin askeleita eteenpäin ja erityisesti lauantaina joukkueemme taisteluilme oli kauden parhaalla tasolla. Joukkue pääsee taas keskiviikkona täydellä miehistöllä otteluun. Parhaat pelinsä vieraissa pelannut Jesse Perry saa todellisen näytön paikan kotiparketilla keskiviikkona kahden Korisliigan kovimmat ison miehen puristuksessa. Takakentällä Stephen Croone ja Ville Hänninen ovat todistaneet viime peleissä kovuutensa. Sen sijaan Avery Woodsonilta on lupa odottaa parempia otteita. Tuleeko ratkaiseva lisä joukkueen tekemiseen korikunkku Averyn kautta vai nouseeko taustalta esimerkiksi entistä seuraansa vastaan pelaavat Eldar Skamo tai Aleksi Akpaso?

Viime ottelussa oli loistava meno. Laitetaan tällä kertaa vielä paremmaksi!

Korisliigaa keskiviikkona Littoisten monitoimitalolla Ura Basket – BC Nokia klo 18:30. Eiköhän täytetä monnari ja kannusteta #MeidänJoukkue voittoon!

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä