#MeidänJoukkue on oikealla tiellä

(19.1.2020) #MeidänJoukkue on nousemassa siivilleen. Sunnuntaina vierasjoukkue Kobrat joutui antautumaan nousukuntoisen kotijoukkueemme käsittelyssä.

19.1.2020 Ura Basket eGameStars – Kobrat 84 – 75 (25 – 16, 28 – 13, 16 – 22, 15 – 24)

Ottelun alkupuolisko oli Ura Basket eGameStarsin upeaa näytöstä. Kobrat joutui toistuvasti turvautumaan pakotettuihin heittoyrityksiin erinomaista puolustustamme vastaan, ja seuranneista vastahyökkäyksistä joukkueemme teki näyttäviä koreja hyvien heitonvalintojen jälkeen.

Kotiyleisöämme ilahdutti erityisesti aktiivinen ja voitontahtoinen puolustustuspelaamisemme yksi vastaan yksi-tilanteissa. Myös palloskriinien puolustaminen on parantunut tuntuvasti.

Hyökkäyspäässä joukkueemme lähti hienosti nopeisiin vastahyökkäyksiin, mutta osasi myös rytmittää pelaamistaan ja etsiä kärsivällisesti laadukkaita heittopaikkoja. Puolen kentän settejä juostiin ajoittain loistavalla intensiteetillä, tehokkaasti ja taitavasti. Valmennuksemme on onnistunut työssään viime viikkojen aikana kerrassaan mainiosti.

Pitkällä tauolla eroa oli hyväksemme peräti 24 pistettä. Sangen usein selvässä johtoasemassa suurin voitonnälkä on tyydytetty – niin sunnuntainakin. Oman joukkueemme suoritustaso putosi, ja lapualaiset pääsivät kaunistelemaan loppunumerot siedettäviksi. Voittomme ei toki missään vaiheessa ollut uhattuna.

Ura Basket eGameStars oli sunnuntaina täynnä onnistujia. Peräti kuusi pelaajaa tekaisi kaksinumeroiset luvut ja yhteensä yhdeksän kaveria pääsi pisteille.

Dustin Thomas (15/16/5s) palkittiin joukkueemme parhaana.
Yhtä lailla palkituksi olisi voinut tulla Darious Moten (10/9/4s).

Darious Moten puolustaa loistavasti ja auttaa joukkuettamme monella tapaa – usein tilastoilta piilossa. Miehen +/-lukema oli sunnuntainakin joukkueemme korkein (19).

Tre’Shaun Fletcher

Tre’Shaun Fletcher (13/10) ja Jaytornah Wisseh (10/2/6s) hoitivat työnsä ammattimiehen varmuudella.

Sunnuntaina saimme vihdoin hienosti apua myös vaihtopenkiltä. Sekä Trey Niemi (11 p), Joona Airenne (4 p) että Eero Sahlberg (6 p) onnistuivat mainiosti. Miikka Luosmaa oli puolustajana jälleen mies paikallaan.

Marius van Andringa

Marius van Andringan (11/3) ja Ville Hännisen (4 p) laadukas panos oli joukkueellemme jälleen tärkeä.

Ville Hänninen

Hengetön Kobrat

Kobrat oli oudon hengetön. Joukkueella on Ura Basketin tapaan mahdollisuudet tavoitella paikkaa pudotuspeleihin, mutta sunnuntaisella ilmeellä se ei tule onnistumaan.

Kobrien Antto Nikkarinen (18/5/4s) pelasi jälleen omalla korkealla tasollaan. Brandon Boggs (17/2) ja Reggie Keely (13/8) punnersivat pisteensä maalatulta alueelta. Sarjan korikunkku Jordan Capps (16/6) heräsi sen sijaan tekemään koreja vasta ottelun ratkettua; avausjaksolla nolla pistettä.

Krisun kommentit

”Ensimmäinen puoliaika oltiin huikeita. Toisella puoliajalla Kobrat nosti täsmällisyyttä ja aktiivisuutta. He vaihtoivat paljon actioneita ja vaihtoivat ne paljon aktiivisemmin kuin ensimmäisellä puoliajalla. Harmittaa toinen puoliaika noin upean ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Pakko olla parempia ja täsmällisempiä”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie tukisteli ottelun jälkeen omiaan.

Ura Basket eGameStarsin kotiottelut jatkuvat jo ensi keskiviikkona. Silloin vieraaksemme saapuu Kouvot Kouvolasta.

Kuva: Ville Vuorinen

Tule sinäkin kannustamaan Ura Basket eGameStars voittoon!

Ottelukuvat Pekka Tenhonen

Yhteistyössä