#MeidänJoukkue tarjoili lauantai-illan huumaa

(11.11.2017) Edustusjoukkueemme parantaa entisestään otteitaan. Kahdeksan päivän aikana joukkueemme nappasi kolmesta ottelusta kolme voittoa, ja lauantai-illan peliesitys Korikouvoja vastaan oli kerrassaan huumaava.

11.11.2017 Miesten A-div: Ura Basket – Korikouvot 102 – 76 (24 – 15, 21 – 18, 26 – 28, 31 – 15)

#MeidänJoukkue tuo kannattajilleen iloa marraskuun pimeyteen. Lauantai-illan näytös oli edustusjoukkueeltamme parasta korista vuosikausiin. Joukkueemme näytti, mitä päävalmentaja Kristian Palotien lanseeraama termi kaaoskoripallo käytännössä tarkoittaa: hillitöntä puolustuspelaamista sekä hurjaa pelaajien ja pallon liikettä hyökkäyspäässä. Nuori ja lahjakas kouvolalaisjoukkue riisuttiin viimeistään päätösneljänneksellä kerta kaikkiaan aseista.

Palotie pyöritti melkoista vaihtorumbaa koko 11 miehen rosterinsa voimin, mikä piti pelitempon lähes koko ottelun ajan intensiivisenä. Peliaikaa ja onnistumisia kertyi upeasti joka ainoalle pelaajallemme. Korikouvojen oli tyytyminen lauantai-illan myllytyksessä statistin rooliin.

Tilastojen kertomaa

Uran kakkosten heittoprosentti oli 78!

Ura voitti pisteet penkiltä 63 – 22!

Uran pisteet per pallonhallinta oli 1,18!

Tilastot

Krisun kommentit

”Vikalla neljänneksellä me aloimme vihdoin näyttää niitä elementtejä, mitä meidän identiteettimme voi parhaimmillaan olla.”

Coach Palotie kääntää kuitenkin jo katseen tulevaan: ”Jokaisella on nyt varmasti tosi hyvä fiilis. Pahin uhkamme onkin nyt edessä oleva kahden viikon breikki peleistä. Jos me olemme seuraavaan pelin koittaessa liian tyytyväisiä ja kylläisiä, siitä tulee kyllä vaikea matsi.”

#MeidänJoukkueen seuraava ottelu on perjantaina 24. marraskuuta kello 18.30. Silloin Littoisten monitoimitalolle saapuu vieraaksemme Porvoon Tarmo. Tervetuloa!

Yhteistyössä