#MeidänJoukkue tarjosi Oulussa kylmää kyytiä

(2.12.2017) #MeidänJoukkue jatkaa vahvaa menoaan. Lauantai-iltana oli Oulun NMKY:n vuoro taipua meikäläisten kyydissä. Voitto oli Uralle jo viides peräkkäinen.

2.12.2017 Miesten Div. A: Oulun NMKY – Ura Basket 66 – 112 (24 – 33, 14 – 18, 16 – 27, 12 – 34)

Päävalmentaja Kristian Palotie oli lauantaina jälleen onnistunut virittämään joukkueemme erinomaiseen iskuun, vaikka matkustusaikataulu Ouluun olikin haastava ja joitakin pelaajia puuttui kokoonpanostamme. Ottelun alkutahdit menivät nimiimme 11 – 2, eivätkä meikäläiset enää sen jälkeen kuskin paikalta väistyneet.

13 pinnan taukojohtomme kasvoi kolmannella jaksolla nopeasti lisää. Päätösneljänneksellä isännät joutuivat todistamaan lähietäisyydeltä meikäläisten hurjaa tykitystä.

Micah Dunhour ja Ura Basketin kasvatti Oskari Virolainen olivat Ynnin parhaat. Tasaisen vahva #MeidänJoukkue oli puolestaan täynnä onnistujia. Oululaisten toimitsijapöydällä oli valitettavasti isoja ongelmia tilastoinnin kanssa.

Krisun kommentit

”Meidän piti vähän muuttaa pelitapaamme, kun saimme tänään vain kahdeksan pelaajaa rosteriimme. Kaikki olivat kuitenkin alusta asti hienosti samalla sivulla, ja löysimme hyvät matchupit Oulun parhaille pelaajille”, Coach Palotie kiitteli miehistöään onnistuneesta Oulu-reissusta.

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on perjantaina 15. joulukuuta kello 18.30. Silloin vieraaksemme saapuu JKS Järvenpäästä. Tervetuloa!

Yhteistyössä