#MeidänJoukkue voittoputkessa

(12.2.2017) Edustusjoukkueemme nappasi sunnuntaina jo neljännen voittonsa peräkkäin. Tällä kertaa Munkkinimen Kisapojat joutui lähtemään tappio niskassa kotimatkalleen.

12.2.2017 Miesten I-div. Ura Basket – MuKi 88 – 70 (17 – 18, 22 – 15, 24 – 22, 25 – 15)

Ottelun alku oli kotijoukkueeltamme tuskainen. Kolme ensimmäistä pallonhallintaa päättyi menetykseen eikä joukkueemme vaikuttanut ollenkaan valmiilta pelaamaan. Nuori helsinkiläisryhmä sen sijaan näytti pelaamisen mallia hurjalla intensiteetillään ja liikkeellään.

Vähitellen meikäläisetkin heräsivät horroksestaan, ja tilanteet tasoittuivat. Toisella neljänneksellä saimme pienen nykäyksen turvin kasvatettua taukojohtomme kuuteen pisteeseen.

Pitkän tauon jälkeen ero oli hyväksemme pariin otteeseen jo toista kymmentä pistettä, mutta MuKi vääntäytyi vielä uudelleen peliin mukaan. Vasta päätösneljänneksellä onnistuimme karistamaan sitkeän vierasjoukkueen kannoiltamme.

MuKin nuori joukkue on valmentajansa Tomi Kamisen näköinen. Joukkue pelaa viihdyttävää ja energistä korista suurella sydämellä. Miika Heinonen (26/7) on upea nuori pelaaja. Hän tulee tekemään hienon pelaajauran.

#MeidänJoukkueelle iloisin asia sunnuntaina oli Eero Aaltosen toipuminen pitkän toipilasjakson jälkeen pelikuntoon. Näin Eero ehtii saada riittävästi ottelutuntumaa ennen maaliskuun playoff-pelejä.

Samu Kaaresvirta (10/3/8s) palkittiin #MeidänJoukkueen parhaana. Hän jakeli monta maukasta koriin johtavaa syöttöjä. Ville Hänninen (13/7/6s) johti jälleen hallitusti joukkueemme peliä. Joona Forsström (14/5/5s) pitää suoritustasonsa korkealla ottelusta toiseen. Sean Harris (25/14) oli vahva korien tuntumassa.

Tilastojen kertomaa

Ura heitti tarkemmin kakkoset 58 % vs. 45 % ja kolmoset 38 % vs. 29 %

Ura voitti levyrit 46 – 31

Ura voitti koriin johtaneet syötöt 28 – 14

Ura voitti pisteet maalatulta alueelta 42 – 30

Tilastot

Jukan kommentit

”MuKi oli scoutannut meidän vahvuutemme hyvin ja teki pelaamisestamme tahmeaa. Puolustuspäässä kommunikaatiomme petti turhan usein, ja vastustaja pääsi usein helppoihin korintekotilanteisiin”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Valpola harmitteli.

”Melkein 20 pallonmenetystä on aivan liikaa. Edelliseen kohtaamiseemme verrattuna me olimme kuitenkin mentaalisesti valmiimpia fyysiseen peliin ja pystyimme tänään voittamaan levypallot.”

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Hyvinkään Ponteva. Tervetuloa!

Yhteistyössä