#MeidänJoukkue voittoputkessa

(24.2.2016) Edustusjoukkueemme haki Helsingistä keskiviikkoiltana jo neljännen voittonsa peräkkäin, tällä kertaa paikallisen NMKY:n kustannuksella. Samalla Uran voittoprosentti nousi ensi kertaa kuluvalla kaudella 50:een.

24.2.2016 Helsingin NMKY – Ura Basket 66 – 74 (18 – 18, 12 – 12, 19 – 22, 17 – 22)

HNMKY taistelee rajusti sarjapaikastaan ja teki keskiviikon matsista odotetun vaikean #MeidänJoukkueelle. Lyhyempi helsinkiläisjoukkue hankaloitti tuplaamalla meikäläisten sisäpelaamista ja puolusti muutenkin kovaa käsillään perinteiseen HNMKY-tyyliin.

Kovatempoinen ja fyysinen ottelu eteni kaiken aikaa tasaisena, mutta viime minuuteilla meikäläiset onnistuivat paikkapuolustuksellaan hyydyttämään isäntien pelaamisen ja saivat korinalustonsa tukkoon. Etenkin Santeri Latvala (21/4/3s) ja Kraidon Woods (12/4/3bl) kunnostautuivat vastakkaisessa kenttäpäädyssä ratkaisuhetkien korintekijöinä.

Tilastojen kertomaa

Ura heitti tarkemmin kaikilta etäisyyksiltä.

Ura voitti vaparipisteet 21 – 5.

HNMY haki peräti 16 hyökkäyslevyriä.

Uran menetysprosentti (19,4) on edelleen liian korkea.

Tilastot

Tapan kommentit

”Odotetun hankala matsi tästä tuli. Helsinkiläiset puolustivat kovaa eivätkä antaneet meille mitään ilmaiseksi. Kiva oli kuitenkin jälleen voittaa, vaikkei pelimme mitään nättiä tällä kertaa ollutkaan”, Ura Basketin päävalmentaja Tapio Nieminen tunnusti.

”Itseluottamuksemme on kauden mittaan parantunut. Nyt me pystymme kääntämään tällaiset tiukat matsit voitoksemme toisin kuin syyskaudella. Voittoprosenttimme on nyt tasan 50, ja tarkoituksemme on sitä yhä kohentaa, kun runkosarjasta on vielä neljä matsia pelaamatta.”

#MeidänJoukkue suuntaa sunnuntaina kulkunsa Vaasan Salaman vieraaksi. Seuraava kotiottelu on ensi perjantaina Raholan Pyrkivää vastaan.

Ottelu Ura Basket – Raholan Pyrkivä alkaa Littoisten monitoimitalolla perjantaina 4. päivänä maaliskuuta kello 18.30. Tervetuloa!

Yhteistyössä