#MeidänJoukkueelle kitkerä tappio Kouvolassa

(20.12.2015) Edustusjoukkueemme joutui lähtemään sunnuntain divariottelusta kotimatkalleen kitkerä tappio niskassaan.

20.12.2015 Miesten I-div. Korikouvot – Ura Basket 93 – 90 (19 – 12, 21 – 19, 29 – 28, 24 – 31)

Ottelu lähti meikäläisiltä jotenkin tahmeasti liikkeelle. Tuskaa lisäsi entisestään Kraidon Woodsin jalkavamma jo minuutin pelin jälkeen. Lisäksi meidän puolustuspelaamisemme oli ihmeen passiivista. Kolmannella jaksolla isäntien johto olikin pahimmillaan jo 17 pistettä.

Päätösneljänneksellä Uran päävalmentaja Tapio Nieminen määräsi joukkonsa paikkapuolustukseen. Kotijoukkueen sormi meni suuhun, ja vastakkaisessa kenttäpäädyssä alkoi Riku Laineen (21/10/7s) show. Ero kurottiin Rikun johdolla umpeen, ja parhaimmillaan meikäläiset johtivat jo neljällä pisteellä.

Kouvolalaiset saivat kuitenkin aikalisällä rivinsä järjestykseen. Loppupelin joukkueet etenivät sitten kori korista, mutta lopulta isännät käänsivät matsin väkisin edukseen lähinnä Arttu Saarijärven (27/5), Miikka Luosmaan (22/11) ja Juuso Mäenpään (15/8) voimin.

Uran Karri Sällylä (10/2) pelasi loistavasti omat minuuttinsa. Myös Santeri Latvala (14/6), Matias Suomi (17/8) ja Ville-Markus Milan (7/3) voivat olla kohtalaisen tyytyväisiä iltapuhteeseensa.

Tilastot

”Nihkeän startin jälkeen me nousimme sentään taistelemaan voitosta. Saarijärvi pelasi kyllä loistopelin pitkän toipilasjaksonsa jälkeen”, Tapio Nieminen tunnusti.

”Meiltä on muutama nuori kaveri syksyn mittaan ottanut pitkiä kehitysaskeleita, ja Teemu Ritanotko on ollut tosi hyvä, vaikka pari viimeistä matsia sujuikin hieman vaisummin.”

Samu Kaaresvirran loukkaantuminen alkusyksystä oli meille tietysti paha takaisku, mutta kaiken kaikkiaan olemme menneet koko ajan eteenpäin. Ja iso kiitos siitä kuuluu myös Jukka Valpolan ja Teemu Tauriaisen hienolle valmennustyölle”, Tapa kiittelee.

 ”Ikävästi meille tuli tähän vuoden lopuksi kaksi niukkaa tappiota. Nyt täytyy kuitenkin vain kääntää katseet eteenpäin. Sopiva tavoite kevätkaudelle on nostaa voittoprosenttimme 50:een!” Tapa linjaa lopuksi.

ESC_6328

#MeidänJoukkue kiittää kaikkia tukijoitaan ja kannattajiaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhallista joulun aikaa sekä menestystä vuodella 2016!

Yhteistyössä