#MeidänJoukkueelle täpärä vierasvoitto Helsingistä

(23.10.2016) #MeidänJoukkue pelasi sunnuntain vierasottelussaan mallikkaasti aina päätösjakson alkupuoliskolle saakka. Viimeisen viiden peliminuutin jäätyminen päästi Helsingin NMKY:n kuitenkin vielä aivan kannoille. Lopulta meikäläiset onnistuivat sittenkin nappaamaan helpottavan voiton kotiin tuomisiksi.

23.10.2016 Miesten I-div. HNMKY – Ura Basket 66 – 71 (18 – 20, 10 – 14, 16 – 21, 22 – 16)

Edustusjoukkueemme hallitsi pelitapahtumia suvereenisti kolmen ja puolen jakson verran. Puolustuspelaaminen oli kauden parasta, pelaajat kommunikoivat hyvin ja voittivat 1 vastaan 1-tilanteita mukavasti.  Myös palloskriinien puolustaminen onnistui selvästi aiempaa paremmin, lähinnä tuoreen amerikkalaisvahvistuksen Sean Harrisin (6/15) toimesta. Vastustajan vapaat heittopaikat saatiin minimoitua tehokkaasti, ja vastahyökkäyksistä oli mukava juosta halpoja koreja.

Puolen kentän hyökkäyksemme olivat sen sijaan edelleen takkuisia, sillä Harrisin sisäänajaminen  joukkueen kuvioihin vie tietysti oman aikansa. Lisäksi avoimet heittopaikat tuhrittiin sunnuntaina vielä turhan usein.

Paikka pysäytti

Ottelun viimeisellä viidellä minuutilla hesalaiset siirtyivät paikkapuolustukseen. Niin kuin usein käy, hyökkäyksen liike pysähtyy. Meikäläiset tyytyivät hätäisiin kolmen pisteen heittoyrityksiin koria uhkaamatta. Ohiheitoista ja pallonmenetyksistämme HNMKY pääsi juoksemaan nopeita hyökkäyksiä. Peräti 18 pisteen runi toi helsinkiläiset viimeisellä peliminuutilla jo kolmen pisteen päähän. Tasoittava heittoyritys ei sentään osunut, ja meikäläiset saivat huokaista helpotuksesta.

Tilastot

Jukan kommentit

Samu Kaaresvirran (9/5/5s) ja Santeri Latvalan (17/6) kokemus oli tänään tiukassa paikassa taas tarpeen. Myös Ville Hänninen (16/2/3s) sai heittonsa osumaan tärkeillä hetkillä.”

”Sean Harris tuo joukkueeseemme kaivattua levypallovoimaa ja intensiteettiä. Hän menee kovaa tilanteisiin ja omaksuu nopeasti uusia asioita. Sean on jo lyhyessä ajassa osoittanut haluavansa sopeutua joukkueeseemme”, edustusjoukkueemme päävalmentaja Jukka Valpola kiittelee.

Seuraavaksi tuplaviikonloppu kotikentällä

#MeidänJoukkue pelaa ensi viikonloppuna kaksi kotiottelua. Lauantaina vieraaksemme saapuu Namika Lappeenranta ja sunnuntaina Karkkilan KaU Koris. Molemmat ottelut alkavat kello 17.00 Littoisten monitoimitalolla.

Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan #MeidänJoukkue voittoon!

Yhteistyössä